Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 HD video ?
Автор: GYPSY   
Дата:   12-06-10 17:26

Здравейте !Въпроса е към видео операторите .С каква техника снимате,обработвате и записвате на DVD HD VIDEO ? Благодаря !

Отговори на това съобщение
 Re: HD video ?
Автор: stoyan_5   
Дата:   12-06-10 17:44

Снимам си аз с новия к7 НД видео ...
... пускам записан диск на хубавия си ВД плейър марка Пилипс ...
Получавам съобщение, че не поддържа този формат ...[smilie2]

Дата:   12-06-10 17:49

.....не с фотоапарати !Само с видеокамери .

Дата:   12-06-10 17:56

Да, ама фотоапаратите имат едни сменяеми обективи с интересен доф и разни там бокета, дето камерите не ги могат ...

Автор: джъмбо   
Дата:   12-06-10 17:59

да де то кат няма какво да снимаш разчиташ на бокета [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   12-06-10 18:05

стояне-то и видеокамери има със сменяеми обективи и интересен доф...ама са много скъпи.
Целта е с малко пари(do 10 000 лева) да се снима на HD.

Дата:   12-06-10 18:13

скъпи са я ...
Затова с фотоапарата.
Като няма какво да снимам, поне бокета и доф да има [beer]

Защо гадното ВД не ми харесва видеото на апарата [smilie2]

Автор: ffwd   
Дата:   12-06-10 18:16

Sony Z1?

[beer]

Дата:   12-06-10 18:20

..а ето човека, който ще даде инфо, ако иска разбира се.Тази камера май е добра, но трябва и раменен статив за нея.Или опт.стабилизатор компенсира трепването на ръката?Би ли споделил...[beer]

Автор: ffwd   
Дата:   12-06-10 19:06

Разбира се с уговорката, че почти не съм снимал репортажно, освен това имам доста стабилни ръце.. :) Да, оптичният и стабилизато е на очакваното добро ниво и има няколко режима на работа. При HARD се усеща по-твърдо "заключване" при панорамиране, същевременно се стреми да неутрализира напълно евентуални вибрации, докато при SOFT (и май имаше MEDIUM опция?) се запазват част от автентичните движения да камерата. Има и опция WIDE която е за широкоъгълен конвертор, какъвто също имаме и май трябва да пусна отделна обява за него :)

Със сигурност раменна опора би била изключително необходима за продължително репортажно снимане. Спомням си, че веднъж ми се наложи заради стабилност да опра задния край/батерията до рамото си гледайки дисплея, не през окуляра. Малко странно, но много удобно и ефективно за момента.

[beer]

Автор: ando   
Дата:   12-06-10 19:49

Sony Z1 е чудесна камера! Но е тежка и при продължително снимане без приклад, раменен статив или друго подобно средство, оптичния стабилизатор не помага. Аз снимам със Sony FX1, която е същата, като Sony Z1, но с някои орязани финкции. Обработката на HD видео осъществявам със система с Matrox RT.X2. HD видео на друг носител, различен от HDD не съм правил.

Автор: Gaijin   
Дата:   18-06-10 18:14

SONY EX1 това е истинското HD, другите са HDV.

Автор: GOSPODIN   
Дата:   18-06-10 18:55

Снимане с 5ДМ2 , обработка с EDIUS 5 на Canopus, не записвам на ДВД, защото то няма как да го плейне с ХД качество, а готовите файлове (.mov) гледам чрез Пуканка (popcorn hour a-110)

Автор: GMir   
Дата:   18-06-10 20:52

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »