Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Споделете впечатления от Canon 500D
Автор: pnk   
Дата:   23-02-10 21:09

Имам желание да купя Canon 500D - на пръв поглед изглежда добър компромис цана/качество.

Моля хората снимали/имащи такъв да споделят проблемите му и дали са доволни

Отговори на това съобщение
 Re: Споделете впечатления от Canon 500D
Автор: Shmidt   
Дата:   23-02-10 21:25

Вземай - доволен ще останеш - само помисли и за обективи.

Автор: ka7   
Дата:   23-02-10 21:47

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: the_shooter   
Дата:   23-02-10 21:56

Ами те повечето от хората имащи такъв не са снимали много с ххD и хD сериите на Канон. Аз минах от 300Д на 500Д и съм доволен. Бърз процесор, добра резолюция, исото до 800 е идеално (даже и 1600 се ядва), видеото става (малко е кофти фокусирането). Действително е предирчив към обективи, ама какво да правиш, от тук нататък всички ще са придирчиви към оптиката. Според мен е безсмислено да купиш 450Д (заради слабият процесор, липса на видео) или 550Д(няма съществени разлики от 500Д) при тези цени (все пак моето мнение е пристрастно). Единственият проблем, е че апарата е малък (като размери), така че първо го пипни някъде и тогава взимай решение. Изглежда дребен проблем, но като почнеш да снимаш и да се кьориш във визьора, (който инъче е голям и светъл)и апарата ти се губи в ръцете е неудобно. Накой казват, че с батериен грип се оправял този проблем. Казано по варненски "Туй то"![smilie5]

Автор: Alex-dan   
Дата:   23-02-10 22:02

ка7, можеше и да е по-зле в такъв случай, ако беше изчакал за 18мп 550Д [smilie18]

Автор: Shmidt   
Дата:   23-02-10 22:17

pnk

Нищо му нема на апарата - идеален е за теб. Докато ти отеснее има много SD да форматираш.

А когато му дойде времето - няма да питаш , а ще знеш вече какъв е точния апарат за теб.

А и още нещо - 500Д много добре се чувства със EF обективи - такива му купувай - след време ще yпдейтнеш само тялото.

Публикацията е редактирана (23-02-10 22:19)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »