Продава:

Комплект Canon 600D + обективи Canon EF 50mm 1.8f II, Canon EFS 18-55 III

Статус: Продадена | Град: София | От: kozei 
Видяно: 115 | Последно: 2022-07-03 10:25:58
Цена: 400.00 лв. История на цената

Не обещавам, че с този фотоапарат ще бъдете следващия Бресон, Салгадо или Алекс Уеб, но със сигурност ще се обезпечите технически, така че да успеете да се наредите до имената им с достатъчно желание и пот. Не ви трябва най-новата mirrorless система, каквото и да ви се казва от специалисти.

С 18-те мегапиксела на апарата ще можете, ако желаете, да принтирате за билбордите пред софийския The Mall или пощенски поздравителни картички за бабата от Горен Гърмен. С въртящия се дисплей ще можете да правите снимки от нисък ракурс без да се търкаляте по пода. Двете батерии в комплекта ще ви ползволят да изнимате поне 1500 кадъра, преди да се наложи да зареждате. Презрамката ще ви позволи да извървите Ел Камино де Сантяго де Компостела, без да остави вечни следи върху кожата на рамената ви, а с двата обектива ще снимате всичко, което се разгръща пред очите ви. Има зарядно, разбира се. Запазили сме дори оригиналната кутия, ако сте от хората, които обичат да си ги пазят.

Апаратът е купуван нов, така че количеството кадри е ниско, при желание може да се провери с някой от инструментите в интернет. Матрицата е чиста, огледалата също. Причината за продажба е, че няма смисъл един такъв приятен фотоапарат да не бъде използван от някого, а да хваща прах в шкафа (макар че и прах не би хващал, тъй като стои опакован в няколко кутии). Снимаме с друга апаратура от няколко години насам.

Единствената козметична забележка е на пластмасата под вградената светкавица, но след обстоен преглед и тестване се потвърди, че единственото, което носи, е чар на фотоапарата и никакви функционални проблеми.

Фотоапаратът се намира в София и може да се види лично или да се изпрати с преглед и тест до всяка точка на страната. Насреща сме за въпроси. При желание можем изпратим още снимки.

Цена на комплекта: 400 лв

Комплектът включва:
Canon 600D
Canon EF 50mm f/1.8 версия II
Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6 версия III
2x батерии
Презрамка
Зарядно
Кутия
5х капачки


Допълнения:

2022-07-14 09:55:26

Продадено!


Фото базар - цифрова техника

Артикули към обява



Коментари    
За да оставите коментар трябва да минете през Вход.