Продава:

D850

Статус: Спряна | Град: Смолян | От: mishonti 
Видяно: 2221 | Последно: 2021-04-22 10:27:20
Цена: 3000.00 лв. История на цената

Отлично техническо състояние. Не е мокрен, изпускан, излаган на прах или влага. Купен нов от жена ми и ползван единствено от нея. Пълен комплект, кутия, зарядно, батерия, ремък, капачка и пр. Тялото към днешна дата 8.9.2020 е на 121 578 кадъра. Не е снимано видео с него. Светкавичен автофокус и уникална картина. Единствената забележка е леко протрита боя на корпуса, вижда се на снимките. .
За предпочитане е лична среща за тест. Мога да го предвижа донякъде за да се срещнем по средата. Тялото се намира в Смолян. Ако някой реши да се разходи до родопите нямам против, в двора предлагам кафе и различни сокове от горски плодове. Изпращам по куриер само в краен случай с опция преглед и тест, с включена застраховка, за ваша сметка.


Допълнения:

2021-02-09 23:40:16

Над 1300 човека са видели обявата, а досега никой не е гледал или тествал тялото, странно. А иначе предложения за цена под 3000лв. много. Засега цената от 3000лв. ще остане твърда за един известен и фиксиран период от време. Работа имаме много, затова не бързаме толкова да продаваме на всяка цена. Безогледалките ги видяхме какво могат, затова ще си останем фенове на огледалните камери :) Мисля тялото да се продава на тази цена до края на април, ако не се продаде дотогава, започва активна работа в началото на май месец, засега има четирима братя, които достойно го заместват, двамата му по-големи братя обаче... позастаряха, единият скоро ще направи половин милион кадъра :) А колко кадъра ще изкара едно тяло е Божа работа.
Като чуя за Сони ме лъха студ, Канон-твърдост, Панасоник-корпоративност, Никон-красота :)
Поздрави на всички фенове на марката с красивото име!


Фото базар - цифрова техника

Артикули към обява


  • Фотоапарат Nikon D850

    Статус: Спряна | Състояние: Отлично | Сериен номер: 5503337 | Служебна снимка
    Цена: 3400.00 лв. История на цената

    Отлично състояние, единствена забележка малко протрито по корпуса.Работи с SD и XQD карти.
    Снимки: