Продава:

Перфектен Panasonic Lumix TZ100 + Аксесоари

Статус: Продадена | Град: Враца област | От: photoangelov 
Видяно: 336 | Последно: 2020-01-23 16:18:52
Цена: 500.00 лв. История на цената

Апаратът е ползван малко и е неразличим от нов. Продавам го по чисто финансови причини, иначе е перфектно допълнение към фотографският ми арсенал. Идеален както за начинаещи, така и за професионалисти, благодарение на пълните ръчни настройки, както и безбройните функции, които могат да засрамят повечето DSLR-и от нисък и дори среден клас.

Апаратът е висок клас, с 1-инчов сензор, който е 4 пъти(!) по-голям от тези на повечето компактни апарати! Резултатите, които се получават с него са съпоставими с тези на DSLR! Обективът е с впечатляващо приближение (10х), спрямо големината на сензора и общият размер на апарата. Наличен е запис на качествено 4К видео (100 Mbps), както и Full HD запис до 120 кадъра/сек. (за забавен каданс).

От комплекта липсва оригиналната батерия и документацията, но всичко е заместено и допълнено. Аксесоарите са чисто нови. На апаратът е сложен стъклен протектор на екрана, като прилагам и още един, резервен такъв. Върху спусъка (бутона за снимане) е залепен червен месингов бутон, за по-добър вид и ергономия. Бутонът е залепен със здрава двустранна лепенка (с която идва фабрично) и няма опасност да падне при нормално ползване. За моделът са налични още аксесоари, които се намират из интернет, като филтри за обектива, ръкохватки за по-голямо удобство, DC адаптери за захранване от външен източник и т.н. Потенциалът е голям.

Основни параметри:

- 20.1MP 1" BSI CMOS сензор
- F2.8-5.9, 25-250мм еквивалентен обектив
- обектив LEICA DC VARIO-ELMARIT
- 5-осова стабилизираща система HYBRID O.I.S.
- снимки в RAW формат
- 10 кадъра/сек.
- Depth from Defocus AF
- 4K/UHD видео запис + 1080p забавен каданс
- 3" LCD тъчскрийн
- 1.2M-точков електронен визьор
- Post Focus / 4K Photo функции
- Wi-Fi

Официален сайт: https://www.panasonic.com/bg/consumer/cameras-camcorder/lumix-digital-cameras/superzoom-cameras/dmc-tz100.html

Комплектът включва:

- Panasonic TZ100
- батерия Bluemax (нова)
- комплект зарядно Bluemax (нов)
- USB кабел за връзка и зареждане (нов)
- връзка за ръка
- чантичка за пренос (нова)
- резервен стъклен протектор за екрана (нов)
- Бонус: метален мини статив (няма го на снимка)

Апаратът не идва с карта памет - трябва да си я осигурите сами. За безпроблемно снимане на 4К видео, препоръчвам SD карти с означение "U3". Липсата на карта няма да пречи на тестването на апарата. Батерията ще бъде заредена за теста и поставен а в апарата. Ако имате някакви въпроси - питайте.

Изпращам всичко добре опаковано, за ваша сметка, с опции за преглед и тест.


Допълнения:

2020-01-29 14:52:47

Първо и последно намаление 550 лв. > 500 лв.


Фото базар - цифрова техника

Артикули към обява