Заливът Виго

Въпроси и отговори




Коментари    
kvakioh
20-11-2016 15:28

Интересно и спокойно място. Има какво да се види на север от града. Ходил съм поне 10 пъти, все има какво да се намери и види.
-0 +0
тьма
21-12-2016 02:55

Много приятно написано и показано:)
-0 +1
За да оставите коментар трябва да минете през Вход.
  • Седем Милиона ...

    От marine fox


    Градината в Keukenhof, Холандия, е едно прекрасно място където можете да видите повече от седем милиона цветя и повече от 800 вида лалета. Общата площ на парка е 32 хектара...

  • Един ден в Лондон

    От Рафи Марукян


    Тези дни много са репортажите от Лондон,много се говори, коментира. Ако ме питате, бих отговорил за Лондон с четири думи: мрачен,
    консервативен, високомерен и скучен. Може би, защото малко преди това бях във Франция и Париж. А столицата на света, Париж беше слънчев, чаровен, стилен, омаен, красив, обаятелен. В Лондон, старите сгради останали от старата Империя са до новата, модерна архитектура. Старото и новото някак не са в хармония, едно до друго. А Париж си е запазил облика в центъра. Няма закачени климатици по старите сгради, не може да правят никакви ремонти по фасадите, нововъведения. През 1956 г. по предложение на Де Гол е приет закон за запазване на облика на града. И започват да изграждат съвременния Париж, бизнес квартала Дефанс, наричан парижкия Манхатън.
    Може би, ако бях останал един месец и с фото апарата бих скитал по цял ден по улиците на Лондон и музеите, щях да променя мнението си. Но като турист-фотограф посетил 29 държави от Европа, Азия, Америка и Африка, за мен Лондон не заема челно място.