Пасха

Галерия


Коментари    
analyst
29-05-2016 19:35

Сами по себе си снимките са чудесни и могат да съществуват самостоятелно! В случая, обаче, поради формата, може би се чувства липсвата на малко повече информация (поне за мен е така).
-0 +0
Nenad
07-06-2016 17:29

мога да напиша текста на македонски и английски
на който и да е език, ще има хора, които ще негодуват
-0 +0
Бяла_гарга
11-06-2016 12:58

Добро. И без текст е хубав фотописът.
-0 +0
h_bio
18-11-2016 14:25

На мен не ми липсва текст. Мого добри кадри!
-0 +0
За да оставите коментар трябва да минете през Вход.
  • Един ден в Лондон

    От Рафи Марукян


    Тези дни много са репортажите от Лондон,много се говори, коментира. Ако ме питате, бих отговорил за Лондон с четири думи: мрачен,
    консервативен, високомерен и скучен. Може би, защото малко преди това бях във Франция и Париж. А столицата на света, Париж беше слънчев, чаровен, стилен, омаен, красив, обаятелен. В Лондон, старите сгради останали от старата Империя са до новата, модерна архитектура. Старото и новото някак не са в хармония, едно до друго. А Париж си е запазил облика в центъра. Няма закачени климатици по старите сгради, не може да правят никакви ремонти по фасадите, нововъведения. През 1956 г. по предложение на Де Гол е приет закон за запазване на облика на града. И започват да изграждат съвременния Париж, бизнес квартала Дефанс, наричан парижкия Манхатън.
    Може би, ако бях останал един месец и с фото апарата бих скитал по цял ден по улиците на Лондон и музеите, щях да променя мнението си. Но като турист-фотограф посетил 29 държави от Европа, Азия, Америка и Африка, за мен Лондон не заема челно място.
  • Антарктика - Една страст водеща до пристрастяване!

    От marine fox


    Антарктика ( Antarctic ) - Едно уникално място, което всеки заслужава да види!