По улицците на Истанбул

Въпроси и отговори




Коментари    
tortomanin
17-04-2015 15:53

Ще се съглася с вашия приятел. Твърде много хора, твърде много цветове, миризми, шум.... Местата, които харесвам, не са пренаселени.
-0 +1
roburt48
07-06-2016 10:21

Бил съм над 100 пъти в Истанбул и бих отишъл минимум още толкова :) !!
-0 +5
За да оставите коментар трябва да минете през Вход.
  • 200 грама секс

    От Emil Danailov


    Реших да го направя по обяд. Тогава клиентите са малко, зяпачите също, а пазачите още разсеяни. И момичетата щяха да са заели местата си съвсем скоро, нямаше да са уморени и нервни.
  • Изгубената гражданска енергия

    От


    Ретроспективна галерия от летните антиправителствени протести - юни/юли 2013г.

    Огромно количетво автентична гражданска енергия потече по софийските улици, провокирана от лавинообразно нарастващия брой абсурдни управленски решения и действия на току-що сформираното ново правителство.

    Назначението на депутата от ДПС, Делян Пеевски, за председател на ДАНС бе искрата, която накара десетки хиляди граждани да излизат ден след ден и месец след месец на безпрецедентно дълъг, но мирен протест с искане за оставка на правителството..

    Управляващите партии от своя страна изключително умело, чрез добре съхранените от комунистически времена методи на манипулация, внушение и разделение, успяха (за сега) да претопят позитивизма и свободолюбието в далеч по-безопасния и лесен за контролиране нихилизъм. Само снимките останаха.