***
***
 
Title: ***  

Images of Gecata
Image info
author:
vote:
Gold(4p)
Silver(2p)
Bronze(1p)
Show author(0p)
(Vote after Log in )
category:
album:
Author albums   
date:
moved to "Selected":
30.05.2014 00:48
share
Коментари: Абонирай се (Log in)
more   
rating:
Rating A: 138 / Rating B: 16; Votes: 37; Views: 370
remake:
There are no remakes for this image.      You can add remake after Log in.
Big size:
No big size image.
Comments
1.
()
оооо мнооо яко
2.
()
Кефи ме!
3.
()
!!!!
4.
()
Оригинална обработка;)
5.
()
Добре направено,...атмосферно!
6.
()
страхотно изпълнение
7.
()
!!!
8.
()
Браво!
9.
()
+++!
10.
()
!!!
11.
()
!!!
12.
()
Харесвам!!!
13.
()
Не знам как да го кажа без да звучи малоумно, сервилно или просто глупаво. Възхищавам се на усета ти! Разбира се, преди да пиша, прегледах и профила тук и сайта ти. Установих за себе си: Ти носиш някава искрица, нещо извън ежедневните ни предразсъдъци. Предполагам дори, ще възразиш. Няма значение! Този кадър си го извадил от съниищата ми!? Те това ме шашка. Познавам, повече като зрител разбира се, техниките. Но комбинацията???
Имам и забележка: Това не е "Улицата", нещо друго е, не занам точно. Представи си, че вместо да се шляя насам-натам из града, свободен и с празна:) глава, трябва да мачкам... седалищните си мускули пред монитора за да получа съвършената визия, която действителността, ама хич, не предлага. Т`ва не го искам! Искам да се движа и да откривам к`вото даде случайността. Ще ми се да пазим традиционните жанрове докато това е възможно!
14.
()
Гледам, нещо много категорична консерва съм се докарал снощи :) Тая подла "Ариана"! "Улицата" си е, ама е по по-различен начин. Трябва да свиквам, нещата се развиват. В един чужд сайт видях няколко "street"-а тайничко синтезирани от различни парчета и така доведени до една, перфектна, почти, визия. Мъчи ме това, че няма как да ги догоня без да ползвам същата техника. А, не искам да се заседявам, хобито ми дава точно такава добра причина да се движа. Та, горната ми забележка се отнася по-скоро до тези ми притеснения. Но, случаят тук съвсем не е такъв. Сбъркал съм адреса, както се казва. Ама много исках да се оплача някъде. Ще я сменям аз тази "Ариана"!
15.
()
Всъщност "техниката" за обработка на подобен вид кадри съвсем не е нова или някак си "специално дигитална" . Ако оригиналът беше негатив от филм и се експонираше в лаборатория "инструментариумът" , който се използва е същия. Копиране по части, засенчване с маски, разфокусиране и експониране върху същата плака (фотохартия), частична соларизация. Ако човек добре познава механизма за подобна обработка в лабораторията, няма проблем това да се повтори и с фотошоп.
16.
()
Честно казано, изненада ме. Не съм се замислял по въпроса. Така,както си го обяснил - ами, разбира се. Това му харесвам на разговора, човек винаги може да научи нещо.

Когато казвам, че кадъра си го извадил от сънищата ми, не пресилвам особено нещата. Говорил съм с разни хора и повечето от тях потвърждават, че им се е случвало да сънуват, че летят над земята по улици за които имат странното чувство, че хем не познават хем, че някога са били там. Такова ми е усещането затози кадър. Ня`кво deja vu.
17.
()
Така де, точно ефека дава тази визия.
18.
()
!!!
To post a comment you have to Log in.
Feed   RSS | Atom
Subscription   Google
Rating:
Rating:
Rating:
Rating:
Rating:
Rating: