Синеока моя Русокоса
Синеока моя Русокоса
 
Title: Синеока моя Русокоса  

Images of ludmila7
Image info
author:
vote:
Gold(4p)
Silver(2p)
Bronze(1p)
Show author(0p)
(Vote after Log in )
category:
album:
Author albums   
date:
moved to "Selected":
21.12.2016 17:44
share
Коментари: Абонирай се (Log in)
more   
rating:
Rating A: 146 / Rating B: 16; Votes: 38; Views: 546
remake:
There are no remakes for this image.      You can add remake after Log in.
Big size:
No big size image.
EXIF information
Comments
1.
()
Интересно!
2.
()
Браво!
3.
()
..не е лошо..:)
4.
()
...и двете,и двете..!Много готина абстракция!
5.
()
Синеока моя, РусокосКа ;-)
6.
()
Хубаво!
7.
()
:)
8.
()
всъщност, знаеш ли? помислих те за друг автор... не е хубаво да копираш, колкото да ти харесва нещо. Ако можех да си изтрия гласуването, бих го направил !
9.
()
8. Богданов ....ти се шегуваш нещо или просто не си на кеф ????? ....какво значи..."копираш", а? И защо си приел "един друг автор"...за прекалена даденост?? АЙде сега внимателно гледаме ЕКЗИФА...и сравняваме с "еталона" ти ...и после пак да чуем коментар от такава уважавана личност(от мен лично!) Айде вземи и си изтрий гласуването - много ми е интересно да видя как ще стане!
10.
()
9. igor100, дойде ли време и с теб да се скараме? Мен екзиф не ме интересува, виждал ли си снимките на ARIGO? Щото аз ги гледам от доста години. Ако нещо ме е спирало да покажа интересен екзиф в тази посока е уважението към труда и постоянството на този автор. Същото бих го направил и за теб!
11.
()
Калояне....нямам никакво намерение , нито пък желание да се карам с теб, повярвай! Ами...ти как мислиш....дали това, което съм написал преди малко - не съм го помислил...и дали смяташ, че ARIGO трябва да ми е еталон???Да, гледал съм Й всичките "снимки"(яко манипулирани!) и имам определено мнение за тях, както и за автора. Когато твоят "фаворит" снимаше други неща през 2012 г.- те бяха доста далеч от настоящия кадър - повярвай! Може да попиташ и лично АРИ-то...Виждам, че определени чужди амбиции и приятелски приклякания ...са те заблудили необосновано ...и считам, че си се подвел,а не е е трябвало. Ако не ме разбираш - обърни се на ЛС. Оставам с уважение !
12.
()
обръщаме!
13.
()
Харесва ми!Жалко,че диспутът спря-темата е много интересна!
14.
()
:)
15.
()
+++
16.
()
8. bogdanov - http://photo-forum.net//i/1439521
Не знам дали ще постна както трябва линка, това е мой кадър от февруари 2011, него намерих на прима виста и... ми се струва, че би трябвало да получа извинение.
17.
()
Чудесно!
18.
()
Интересно!
19.
()
хубаво е
20.
()
!!!!
21.
()
!!!
22.
()
Хубав кадър
To post a comment you have to Log in.
Feed   RSS | Atom
Subscription   Google
Rating:
Rating:
Rating:
Rating:
Rating:
Rating: