Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви
 • Фото Форум обявява курс по фотография за начинаещи от 04.08.2014

  Курс на Фото Форум по фотография за начинаещи  от 04.08.2014


  Място на провеждане: Фото Форум Студио - София
  Повече подробности и програма ТУК »

   

   

 • Непознатата Турция – фотопленер / 05-11 октомври 2014

  Непознатата Турция – фотопленер / 05-11 октомври 2014


  Встрани от обичайните популярни туристически места и маршрути, Турция предлага на пътешествениците неподправената магичност на древността, съчетана с впечатляващи природни гледки и еклектиката на съвременния живот, който сякаш с машина на времето се е пренесъл сред сградите и статуите, създадени преди векове.

  Каним ви на едно пътуване между миналото и настоящето, което няма да откриете в каталозите на туристическите агенции. Ще се насладим на отличните възможности за пейзажна, архитектурна и „улична“ фотография, на специфичните нрави и интересните храни в региона.

  Програма:


  Гьобекли тепе - Немрут - Диарбекир - Хасанкейф - Мардин - Дара - Урфа

  7 дни/6 нощувки

  Ден 1 - неделя - София-Истанбул-Урфа
  Тръгване с автобус от София в 7 ч. Пристигане в 16:30 ч. Трансфер до Сабиха Гьокчен за полета до Шанлъурфа в 20:30 ч. Нощувка в Урфа.

  Ден 2 – понеделник - Гьобекли тепе - Немрут
  Закуска. Посещение на храмовия комплекс Гьобекли тепе – най-старият храм в света. Предполага се, че откритите в светилището каменни мегалити са на около 12 000 години. Отпътуване за Немрут (4 ч., 200 км). Изкачване на планината Немрут, 3000 м по залез слънце. Там е известният погребален комплекс на Антиох І (69–36 г.пр.Хр.). На върха, от двете страни на билото (изток и запад)  са известните каменни глави на Аполон, Зевс, Херкулес и свещени животни. Гледката отгоре при изгрев и залез е уникална, вижда се и езерото Ататюрк. Нощувка в Кахта или Адъяман.

  Ден 3 – вторник - Диарбекир
  Възможност за изкачване на планината Немрут при изгрев слънце. Отпътуване за Диарбекир (2,30 ч., 140 км).  Разглеждане на забележителностите на града – крепостните стени от черен базалт, укрепения замък с куполна базилика, джамия и дворец от времето на царство Артуклу и др. Нощувка в Диарбекир.

  Ден 4 – сряда - Хасанкейф
  Закуска.Отпътуване за Хасанкейф. (2,30 ч., 140 км). Девет цивилизации са оставили великолепни творения в крайбрежните скали - крепости, дворци, училища, църкви, джамии, некрополи и най-дългия за средновековните разбирания мост над Тигър, дело на Артукиди и Айюбити. Днешната известност на Хасанкейф се дължи за съжаление и на факта, че подлежи на потапяне във водите на един от многото язовири по течението на р. Тигър. Отпътуване за Мардин (1,45 ч., 101 км). Нощувка в Мардин.

  Ден 5 – четвъртък - Мардин
  Закуска. Мардин ще ви грабне незабавно и без остатък. Градът е част от световното наследство на ЮНЕСКО заради уникалните си исторически и архитектурни паметници. Смята се, че на сегашното място на града, се е намирало едно от първите населени места в горна Месопотамия. Археологически разкопки доказват, че в тази местност е имало селища на хора още преди четири хиляди години.Освен множеството джамии, медресета и бани, в Мардин могат да се разгледат христиански църкви, забележителни светски сгради (пощата и на Първото девическо училище, открито в Османската империя), музеи, кервансараи и ханове. Нощувка в Мардин.

  Ден 6 – петък - Дара - Урфа
  Закуска. Разглеждане останките на античния град Дара (на 30 км от Мардин). Отпътуване за Урфа. (3 ч., 191 км). Разглеждане на града. Библията и Коранът твърдят, че тук са родени Авраам (Ибрахим) и пророците Йезекия, Йов и Илия. Пещерата, в която се смята, че е роден пророкът Авраам е превърнала града в едно от най-важните места за поклонничество от Средновековието насам. Нощувка в Урфа.

  Ден 7 – събота - Истанбул - София
  Полет за Истанбул в 7:30 ч. Отпътуване за България в 12:00 ч. Пристигане в 21:00 ч.

  Цена: 690 евро

  Цената включва:
  • транспорт с автобус София-Истанбул
  • самолетни билети Истанбул-Урфа; Урфа-Истанбул;
  • 2 нощувка със закуска в стая с две легла в хотел 3-4* в Шанлъурфа;
  • 1 нощувка със закуска в стая с две легла в хотел 3-4* в Кахта или Адъяман;
  • 2 нощувки със закуска в стая с две легла в хотел 3-4* в Мардин;
  • 1 нощувка със закуска в стая с две легла в хотел 3-4* в Диарбекир;
  транспорт с микробус по маршрута, включен в програмата;
  • медицинска застраховка с покритие 10 000 евро
  водач на групата по време на пътуването;

  Цената не включва:
  • входните такси на посещаваните по програмата обекти;
  • доплащане за единична стая;
  • бакшиши и разходи от личен характер

  - Записване: За да се включите, изпратете своята заявка за участие на e-mail photo@photosynthesis.bg до 15.08.2014г. включително. В полето subject напишете „Plener Turcia”.
  Заявката за участие трябва да съдържа следната информация: трите имена на участниците и телефон за обратна връзка
  Минимален брой участници - 10.
  Всеки изпратил заявка за участие ще получи потвърждение за записване на посочения от него e-mail.

  Плащане:
  След като получите от нас потвърждение, че сте записан за участие, следва да заплатите капаро в размер на 210 евро до 3 работни дни след потвърждението, но не по-късно от 15.08.2014г. Плащане на цялата сума - до 30 септември.

  Организаторите си запазват правото за промяна в програмата или отмяна на пленера при липса на достатъчно желаещи.

   Заглавна фотография: Florenco / CC BY-SA 2.0

 • Фотографска книжка 'На фокус' - Как да правим по-добри снимки
  Вероятно много от вас се питат какъв тип фотоапарат ще е най-добре да изберат, съгласно своите нужди и финансови възможности? Как да работят с него, така че да използват пълния му капацитет и да получат възможно най-качествено изображение? Как да снимат така, че снимките им да въздействат и на околните? Защо понякога снимките изглеждат добре на монитора, а след това на хартия резултатите са незадоволителни?

  Като фотографи и администратори на най-големия български сайт за фотография Фото Форум, ние авторите на тази книжка често се сблъскваме с подобни въпроси. Постарахме се да отговорим на повечето от тях със съвети, примери и мъдри мисли от известни фотографи.

  Надяваме се, че след като прочетете тази книжка, ще се научите не само да владеете по-добре техниката, с която разполагате, но и да давате душа на съвкупността от форми, цветове и светлини, които регистрира електронната матрица или филмът на вашата камера.

  Пожелаваме ви: “На Фокус”!

  Вземете електронна книга от първият сайт за електронни книги и списания Библио.бг


  или поръчайте печатна книга от Simetro books
  (изпратете имейл на products@simetro.com като посочите какво искате да получите. За поръчки над 20 лв куриерската такса се поема от Simetro books.)

   
 • Фотографски конкурс „Manfrotto - Секунда е малко'

  Фотографски конкурс „Manfrotto - Секунда е малко"

  Здравейте, любители на фотографията!


  Каним Ви да участвате в един конкурс на Manfrotto с партньорството на Dynaphos и Фото Форум на тема „Manfrotto - Секунда е малко“

   

  Секунда е малко, за да си представиш повече! С удължаване времето за експозиция, се откриват възможности за създаване на впечатляващи фотографии. Всяка секунда е от значение, когато времето е едновременно инструмент и обект на изследване. Всяка секунда повече, може да произведе различен и дори неочакван резултат.

   

  Грабвайте стативите и дайте време на въображението си! Темата на конкурса предоставя широко поле за изява, особено сега когато лятото е в разгара си. Обекти на вашето внимание, могат да бъдат необятното звездно небе, планинските и морските пейзажи, пулсът на града, емоциите на хората, взаимодействието между предметите и всичко, което е във вашите фантазии.

   

  Всички условия прочетете тук »

 • Офроуд със Звяра в Зверино – фотопленер / 15 – 17 август 2014

  Сезонът на пленерите с ФотоСинтезис продължава с едно доста разтърсващо (и в буквалния смисъл ;-)) предложение за офроуд разходка в района на с. Зверино в живописния Врачански Балкан, където Искър е издълбала невероятното си дефиле.

  Ще превземем красивите околности с високопроходими машини и, разбира се, ще поснимаме на воля.

  Всички желаещи ще имат възможността да преживеят истински емоциите, които изпитва навигаторът по време на преминаване на трайъл трасето край Зверино, което е част от състезателния сезон за веригата трайълни състезания 4x4 Extreme!
  Машината, която ще ни раздруса по тежкото трасе, неслучайно е позната на всички любители на тежкия офроуд с прозвището Звярът!

  Програма:

  Ден 1 (15 август, петък):

  08:00 – потегляне от София
  Настаняване
  Офроуд разходка (ок. 30 км.) и барбекю за обяд на живописната скала над с. Очиндол, в близост до мястото, от което Вазовият „Дядо Йоцо гледа“.
  Вечеря и нощувка в хотел Елит

  Ден 2 (16 август, събота):
  Офроуд разходка (ок. 30 км.) и барбекю за обяд в околностите на с. Зверино
  Вечеря в пъстървовото стопанство в с. Оселна

  Ден 3 (17 август, неделя):
  Тест-драйв на трайъл трасето със Звяра.
  Офроуд разходка с обяд на манастира Седемте престола
  Връщане в София.


  Цена и записване:
  - Цена за участие - 250 лв. / Цена за ранно записване 230 лв. до 11.07.2014
  *цената включва:
  - 2 нощувки
  - 2 обяда – барбекю по маршрута на офроуд разходките
  - 3 офроуд разходки с високопроходими автомобили и опитни водачи (по ок. 30 км. всяка)
  - Тест-драйв на състезателно трайълно трасе със състезателен пилот и автомобил-прототип
  - Тениска на верига трайълни състезания 4х4 Extreme
  - Застраховка

  Цената не включва разходи за транспорт до Зверино и всички останали разходи на място.

  - Записване: За да се включите, изпратете своята заявка за участие на e-mail photo@photosynthesis.bg до 05.08.2014г. включително. В полето subject напишете „Plener ZVERINO”.
  Заявката за участие трябва да съдържа следната информация: трите имена на участниците, телефон за обратна връзка и размер за тениската
  Максимален брой участници - 20.
  ЗАБЕЛЕЖКА: Моля, отбележете дали разполагате със собствен транспорт и дали имате възможност да превозите други участници в пленера до Зверино.
  Всеки изпратил заявка за участие ще получи потвърждение за записване на посочения от него e-mail.

  Плащане:
  След като получите от нас потвърждение, че сте записан за участие, следва да заплатите цената за участие на място във ФотоСинтезис Арт Център на бул. "Васил Левски" 57 в София или по банков път до 3 работни дни след потвърждението, но не по-късно от 08.08.2014г. Ако изберете плащане по банков път, впишете това в заявката за участие, за да Ви изпратим фактура с данни за плащане.

  Организаторите си запазват правото за промяна в програмата.

        
 Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Re: Боко Будата и Цецо Далайламата
Автор: DTV 
Дата:   05-02-13 20:52

Сайбъре, може би трябва само да си отговориш на въпроса - как пък все където се позиционира САЩ се появяват тероризъм и терористични атаки? Запитай се и защо ги нямахме преди това. Много отговори може да ти даде. А тук се позиционираха твърдо, по един или друг начин, по много начини, в последните година-две. Дотам, че дори военни бази искат...т.е. "ние сме им ги поискали", стана ясно още, освен какво трябва да кажем за атентата, след знаковото посещение при Обама. След него Каратистът с черния колан, прибирайки се, плахо, но твърдо промълви по повод исканите резултати от разследването "Редно е каквото знаят, да го обявят големите" и за малко да повярвам, че разумът е дошъл и ще устискат на натиска...ма не...
Не зная кое би било по-доброто, разбира се в такива ситуации няма лесен избор - дали да кажем каквото искат и да се радваме на "покровителство", "благоразположение" и присъствие на покровители и терористи или да бяхме се дърпали по-упорито и да ни сполети държавен фалит, чрез някое и друго понижаване на кредитния рейтинг и участия разни, като гърците например, след дългогодишната им съпротива, неприязън, несъгласие да говорят, правят каквото поискат от тях и изгонване [smilie5]
Много са свързани нещата по света, не ги гледайте изобщо като единични и случайни събития. По този начин, ако погледнете, абсолютно ще сте наясно - при никакви присъствия, България, Хизбула, терористични атаки, за какво, с каква цел, в каква връзка, какво постигат?!?!?! Нямаше да е по-ефектно и ефективно, каквито и цели да се предполага, че се гонят, една в центъра на Европа?!?! Или просто щеше да е по-трудно, неизгодно да е директно, да извиват ръцете и изнудват други големи?!?!Публикацията е редактирана (05-02-13 20:58)

Отговори на това съобщение
 Re: Боко Будата и Цецо Далайламата
Автор: CyberGene 
Дата:   05-02-13 20:55

Кажи сега за американците - не са били на луната, нали? [smilie5]

Отговори на това съобщение
Последни от секция Фотописи: Добави свой Фотопис » Вход
"За БДЖ с любов" от Ангел Ангелов - 10 коментара
"Истанбул" от Vilislav Pankov - 3 коментара
 Re: Боко Будата и Цецо Далайламата
Автор: nastradin2 
Дата:   05-02-13 20:56

Абе, ще ни яде гъзът баница...И няма да е много далече...[smilie7]

Отговори на това съобщение
 Re: Боко Будата и Цецо Далайламата
Автор: stefan63 
Дата:   05-02-13 20:57

а що бият[beer] негрите, а

Отговори на това съобщение
 Re: Боко Будата и Цецо Далайламата
Автор: DTV 
Дата:   05-02-13 21:00

мисли, мисли, нищо няма да ти кажа повече, не и доброволно [smilie5]

п.п. е, хайде, от мен да мине, дожаля ми [smilie5] само ще ти кажа, че тези акцийки имат много по-далечни цели от Будата, Далайламата, списъкът с терористи и участието на ЕС, и Иран. тия всичките са само междинни етапи.
и изобщо, изобщо, ама изобщо не са смешни нито е смешно като цялоПубликацията е редактирана (05-02-13 21:12)

Отговори на това съобщение
 Re: Боко Будата и Цецо Далайламата
Автор: CyberGene 
Дата:   05-02-13 21:03

Добре, значи аз ги виждам така нещата. Хизбула са направили атентата, но нарочно не поемат отговорност за него, за да може форумните потребители да си помислят, че щом няма поета отговорност, значи са го направили нарочно евреите сами срещу себе си [smilie5]

Разбира се съществува и друг вариант. Евреите сами са го направили срещу себе си, за да може някой да си помисли, че всъщност са го направили арабите, които пък са го направили ужким нарочно без да поемат отговорност и така всички форумни потребители да разберат, че явно е някаква сложна игра на арабите.

Разбира се съществува и още по-дълбок вариант... [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: Боко Будата и Цецо Далайламата
Автор: mmjm 
Дата:   05-02-13 21:16

Посочете атентат, за когото Хизбула са поели отговорност!

Отговори на това съобщение
 Re: Боко Будата и Цецо Далайламата
Автор: ценослав 
Дата:   05-02-13 21:16

Една гарга като гракне и всички след нея![smilie8] [smilie8]
Какво значи думичката "камикадзе"? Учени сте, но да ви припомня, че тя е от японски произход станала популярна през Втората св. война. Военнослужещи които чрез саможертва нанасят значителни щети, включително и в жива сила на противникова ВОЕННА СИЛА или военни обекти! Защо с приказките си тук омаловажавате /и журналистите/ тази думичка? Иначе използването на САМОУБИИЦИ срещу цивилно насаление си е чист ПАЛЕСТИНСКИ патент! От тях после взаимстват разните там АлКайда и други. Така че не ШАТКАЙТЕ думата камикадзе на всеки пикльо, дето са го излъгали да пренесе нещо до еди къде си, ма не са му казали че ще го думнат дистанционно! Това са си терористи /насилие над цивилно носеление и цивилни обекти/.[smilie7] [smilie7] [smilie8] [smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: Боко Будата и Цецо Далайламата
Автор: nastradin2 
Дата:   05-02-13 21:33

Оооохххх...В какъв филм ни вкарват тия изроди...Бедна ни е фантазията...[smilie7]

Отговори на това съобщение
 Re: Боко Будата и Цецо Далайламата
Автор: sauron69 
Дата:   05-02-13 21:34

Мдаа, иранците си умират от кеф да дадат повод на Израел да ги нападне. При Щатите положението е малко по-двусмислено, не всички там са толкова зорлии от война с Иран, щото те ще трябва пак да затъват в лайната. Обаче пък има и доста хора в САЩ за които висша ценност е да помагат на израелските си приятели, тъй че ...
Абе направо иранците са едни пълни идиоти, дето искат да им ударят едни яки бомбандировки...
[smilie23]

Отговори на това съобщение
 Re: Боко Будата и Цецо Далайламата
Автор: chukov 
Дата:   05-02-13 22:02

Добре, че има предаване като РЕДЕРЕНДУМ по канал 1, че да чуем и трезви гласове


Е, сайбъре, твоите хора вече може да са доволни, въвлякоха ни в играта, без грам да ги интересува какъв ще го ядем ние

Руснаците били лоши

А американците много демократични

Отговори на това съобщение
 Re: Боко Будата и Цецо Далайламата
Автор: CyberGene 
Дата:   05-02-13 22:05

Напротив, мисля, че точно твоите хора ни въвлякоха в играта [smilie3]

Отговори на това съобщение
 Re: Боко Будата и Цецо Далайламата
Автор: chukov 
Дата:   05-02-13 22:11

Ами, не думай
То не бяха привиквания в щатите, то не бяха сувалки до Израел, че чак Цветанов два пъти повтори думата "предположения"

Помни ми думата - вероятно няма да излезе наяве истината, но атентата в Бургас е дело на самия Израел. Това е част от голямата геополитечска игра.

Обявяване от Европейския съюз на Хисбула за терористична групировка.
Замразяване на техните пари в Европа
Те пречат в момента да се допрегази Сирия и да се стигне голямата цел - Иран
А Иран е последната голяма цел в натиска срещу Китай

Ама иска четене, следене на събитията, а не гледане на БТВ и CNN [smilie3]

Отговори на това съобщение
 Re: Боко Будата и Цецо Далайламата
Автор: CyberGene 
Дата:   05-02-13 22:12

Не, не се иска четене, изисква се само да си параноик [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: Боко Будата и Цецо Далайламата
Автор: stoyanivanov 
Дата:   05-02-13 22:12

Я, Ганкиното кафене!
Задръжте малко, че да си направя салатка и да сипя ракийката.

Отговори на това съобщение
 Re: Боко Будата и Цецо Далайламата
Автор: CyberGene 
Дата:   05-02-13 22:14

Обаче ме разочаровате, защото не сме обсъждали още за изфабрикуваното стъпване на американците на луната. И как си събориха сами кулите-близнаци.

Отговори на това съобщение
 Re: Боко Будата и Цецо Далайламата
Автор: Djogata 
Дата:   05-02-13 22:15

Натиск срещу Китай? Хмм, как точно ще ги натискат, с широко разтворени бузки ли? Щото за момента друг вариант няма, или поне на китайците им е през оная работа за други варианти? [cool]

Отговори на това съобщение
 Re: Боко Будата и Цецо Далайламата
Автор: chukov 
Дата:   05-02-13 22:18

Сайбъре удобно бягаш по тъча

Я да видим кой стреля със снайперисти по цивилни и не оставя живи след себе си?

Касапина от Бейрут?

Клането в Сабра и Шатила

Това е истински престъпник, но не лиежи в затвора, а дори застава начело на Израел
Няма значение, че ООН осъди клането и го обяви за геноцид

За Израел тия решения не важат


Или и това ще отречеш, че не е вярно [smilie5]

Многи си слаб в аргументите. Тоест или си много бос или удобно си траеш

Отговори на това съобщение
 Re: Боко Будата и Цецо Далайламата
Автор: chukov 
Дата:   05-02-13 22:19

С Петрол, Джога, с петрол
Не ти ли идва на акъла как

Отговори на това съобщение
 Re: Боко Будата и Цецо Далайламата
Автор: Djogata 
Дата:   05-02-13 22:30

А, Чуков, петрола вярно може да е фактор в случая. Но ако станат проблеми с петрола, това ще вбеси китайците изключително много. Та не знам дали американците искат чак толкова да ги провокират. Да не говорим, че иначе и двете държави са в патова ситуация в отношението една с друга, защото са много зависими една от друга.

За мен обаче показателно за това колко малко им пука на китайците за американците, е случката от срещата за климата в Копенхаген преди 2 години, където Обама дойде специално за да говори с китаеца, а оня му върза тенекия, като цял ден се правеше, че има много важни разговори с представителите на държави от сорта на Панама, Гвинея Бисау и т.н. Накрая Обама се вбесил толкова, че директно влязъл в стаята за преговори и искал да говори с китаеца, а оня го отпратил и накарал да чака още. Даже не знам дали се срещнаха в крайна сметка.

Отговори на това съобщение
 Re: Боко Будата и Цецо Далайламата
Автор: chukov 
Дата:   05-02-13 22:34

Лагерите ще са 2 Джога

Един рехав, разкъсван от противоречия Европейски съюз, който я окряка я не. И никакъв фактор за нищо не е. Изключително енергозависим и енергосамонедостатъчен

САЩ, Израел и приятели от едната страна
Китай и Русия от другатаПубликацията е редактирана (05-02-13 22:36)

Отговори на това съобщение
 Re: Боко Будата и Цецо Далайламата
Автор: CyberGene 
Дата:   05-02-13 22:42

Чуков, темата е за терористичен атентат, ти нещо взе да ми обясняваш за лидера на Израел. Все твоята си знаеш във всяка тема - евреите такива, евреите онакива. Малко ставаш като: а вие що биете негрите? [smilie5] Чак почнах да се чудя дали не са ти направили нещо на теб. И виж тоя път пък аз се сетих да ти отворя профила и нещата ми се поизясниха. Тоя ъгъл на очите, широкото лице, игра на табла и т.н. Всичко си дойде на мястото [smilie3]

Отговори на това съобщение
 Re: Боко Будата и Цецо Далайламата
Автор: shtukov 
Дата:   05-02-13 22:46

Туй с обоснованото предположение е най-интересно.

Отговори на това съобщение
 Re: Боко Будата и Цецо Далайламата
Автор: chukov 
Дата:   05-02-13 22:47

Щатите отдавна са си мръсници, но ние се убиваме да вярваме в техния алтруизъм

Ето прост пример какво може да открие човек, който иска да чете

Джордж Кенън е оглавявал отдела за планиране към Държавния департамент в края не 1940-те години. В документ PPS23 от февруари 1948 може да се прочете следното:

«Ние притежаваме около 50% от световното богатство, а имаме само 6.3% от общото население… При това положение не можем да направим грешката да не видим, че сме обект на завист и възмущение. Нашата реална задача е в настъпващия период да разработим такава програма, която ще ни позволи да запазим тази позиция на неравенство… Не трябва да се самозалъгваме, че можем да си позволим лукса да бъдем алтруисти и световни бенефактори… Ще трябва да престанем да говорим за някакви си смътни и… илюзорни цели от рода на човешки права, повишаване на жизненото равнище и демократизация. Не е далеч деня, когато ще трябва да работим с директни силови концепции. Колкото по-малко сме спъвани от идеалистични лозунги, толкова по-добре.»

А ако някой не вярва на превода ето и материалът
http://en.wikisource.org/wiki/Memo_PPS23_by_George_Kennan


Е, колко по-красноречиво трябва да се каже. Ясно, кратко и точно.

Отговори на това съобщение
 Re: Боко Будата и Цецо Далайламата
Автор: chukov 
Дата:   05-02-13 22:52

Сайбъре,
дребните хора гелдат всячески да формализират тоя атентат. Ама кой бил, ама как го пуснали до летището, ама с какво гръмнал автобуса, ама откъде влязъл.
Глупости
много по-важно е бъдещето на България в геостратегически план
Атентати е имало, има и ще има. То и на гара Буново загинаха и повече хора, ама никой не говори за това, нали?

Жертва сме не на Хисбула, а на американски и израелски геополитически интереси.
Той атентата още не станал, в Израел вече знаеха кой е майстора
Хайде няма нужда

И Сайбъре, или вкарай нещо конкретно или просто спри
Най-лесно е на всички дърдорковци да обвиняват другите в конспиративни мисли
Вкарай контраргумент, какво само разпъваш пичи масали по еврейски.

Апропо, сетих се за един свестен евреин, да се чуди човек как е възможно. Та вземи го прочети. На него поне можеш да вярваш - Ноам Чомски

А, познавах и още един, но той за съжаление не е вече между живите - фотографът Юри Бондер

Поне не му беше промит мозъка като твояПубликацията е редактирана (05-02-13 22:54)

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
Емисии   RSS | Atom
Абонамент   Google

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.