Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви
 • Фото Форум обявява курс по фотография за начинаещи от 04.08.2014

  Курс на Фото Форум по фотография за начинаещи  от 04.08.2014


  Място на провеждане: Фото Форум Студио - София
  Повече подробности и програма ТУК »

   

   

 • Непознатата Турция – фотопленер / 05-11 октомври 2014

  Непознатата Турция – фотопленер / 05-11 октомври 2014


  Встрани от обичайните популярни туристически места и маршрути, Турция предлага на пътешествениците неподправената магичност на древността, съчетана с впечатляващи природни гледки и еклектиката на съвременния живот, който сякаш с машина на времето се е пренесъл сред сградите и статуите, създадени преди векове.

  Каним ви на едно пътуване между миналото и настоящето, което няма да откриете в каталозите на туристическите агенции. Ще се насладим на отличните възможности за пейзажна, архитектурна и „улична“ фотография, на специфичните нрави и интересните храни в региона.

  Програма:


  Гьобекли тепе - Немрут - Диарбекир - Хасанкейф - Мардин - Дара - Урфа

  7 дни/6 нощувки

  Ден 1 - неделя - София-Истанбул-Урфа
  Тръгване с автобус от София в 7 ч. Пристигане в 16:30 ч. Трансфер до Сабиха Гьокчен за полета до Шанлъурфа в 20:30 ч. Нощувка в Урфа.

  Ден 2 – понеделник - Гьобекли тепе - Немрут
  Закуска. Посещение на храмовия комплекс Гьобекли тепе – най-старият храм в света. Предполага се, че откритите в светилището каменни мегалити са на около 12 000 години. Отпътуване за Немрут (4 ч., 200 км). Изкачване на планината Немрут, 3000 м по залез слънце. Там е известният погребален комплекс на Антиох І (69–36 г.пр.Хр.). На върха, от двете страни на билото (изток и запад)  са известните каменни глави на Аполон, Зевс, Херкулес и свещени животни. Гледката отгоре при изгрев и залез е уникална, вижда се и езерото Ататюрк. Нощувка в Кахта или Адъяман.

  Ден 3 – вторник - Диарбекир
  Възможност за изкачване на планината Немрут при изгрев слънце. Отпътуване за Диарбекир (2,30 ч., 140 км).  Разглеждане на забележителностите на града – крепостните стени от черен базалт, укрепения замък с куполна базилика, джамия и дворец от времето на царство Артуклу и др. Нощувка в Диарбекир.

  Ден 4 – сряда - Хасанкейф
  Закуска.Отпътуване за Хасанкейф. (2,30 ч., 140 км). Девет цивилизации са оставили великолепни творения в крайбрежните скали - крепости, дворци, училища, църкви, джамии, некрополи и най-дългия за средновековните разбирания мост над Тигър, дело на Артукиди и Айюбити. Днешната известност на Хасанкейф се дължи за съжаление и на факта, че подлежи на потапяне във водите на един от многото язовири по течението на р. Тигър. Отпътуване за Мардин (1,45 ч., 101 км). Нощувка в Мардин.

  Ден 5 – четвъртък - Мардин
  Закуска. Мардин ще ви грабне незабавно и без остатък. Градът е част от световното наследство на ЮНЕСКО заради уникалните си исторически и архитектурни паметници. Смята се, че на сегашното място на града, се е намирало едно от първите населени места в горна Месопотамия. Археологически разкопки доказват, че в тази местност е имало селища на хора още преди четири хиляди години.Освен множеството джамии, медресета и бани, в Мардин могат да се разгледат христиански църкви, забележителни светски сгради (пощата и на Първото девическо училище, открито в Османската империя), музеи, кервансараи и ханове. Нощувка в Мардин.

  Ден 6 – петък - Дара - Урфа
  Закуска. Разглеждане останките на античния град Дара (на 30 км от Мардин). Отпътуване за Урфа. (3 ч., 191 км). Разглеждане на града. Библията и Коранът твърдят, че тук са родени Авраам (Ибрахим) и пророците Йезекия, Йов и Илия. Пещерата, в която се смята, че е роден пророкът Авраам е превърнала града в едно от най-важните места за поклонничество от Средновековието насам. Нощувка в Урфа.

  Ден 7 – събота - Истанбул - София
  Полет за Истанбул в 7:30 ч. Отпътуване за България в 12:00 ч. Пристигане в 21:00 ч.

  Цена: 690 евро

  Цената включва:
  • транспорт с автобус София-Истанбул
  • самолетни билети Истанбул-Урфа; Урфа-Истанбул;
  • 2 нощувка със закуска в стая с две легла в хотел 3-4* в Шанлъурфа;
  • 1 нощувка със закуска в стая с две легла в хотел 3-4* в Кахта или Адъяман;
  • 2 нощувки със закуска в стая с две легла в хотел 3-4* в Мардин;
  • 1 нощувка със закуска в стая с две легла в хотел 3-4* в Диарбекир;
  транспорт с микробус по маршрута, включен в програмата;
  • медицинска застраховка с покритие 10 000 евро
  водач на групата по време на пътуването;

  Цената не включва:
  • входните такси на посещаваните по програмата обекти;
  • доплащане за единична стая;
  • бакшиши и разходи от личен характер

  - Записване: За да се включите, изпратете своята заявка за участие на e-mail photo@photosynthesis.bg до 15.08.2014г. включително. В полето subject напишете „Plener Turcia”.
  Заявката за участие трябва да съдържа следната информация: трите имена на участниците и телефон за обратна връзка
  Минимален брой участници - 10.
  Всеки изпратил заявка за участие ще получи потвърждение за записване на посочения от него e-mail.

  Плащане:
  След като получите от нас потвърждение, че сте записан за участие, следва да заплатите капаро в размер на 210 евро до 3 работни дни след потвърждението, но не по-късно от 15.08.2014г. Плащане на цялата сума - до 30 септември.

  Организаторите си запазват правото за промяна в програмата или отмяна на пленера при липса на достатъчно желаещи.

   Заглавна фотография: Florenco / CC BY-SA 2.0

 • Фотографска книжка 'На фокус' - Как да правим по-добри снимки
  Вероятно много от вас се питат какъв тип фотоапарат ще е най-добре да изберат, съгласно своите нужди и финансови възможности? Как да работят с него, така че да използват пълния му капацитет и да получат възможно най-качествено изображение? Как да снимат така, че снимките им да въздействат и на околните? Защо понякога снимките изглеждат добре на монитора, а след това на хартия резултатите са незадоволителни?

  Като фотографи и администратори на най-големия български сайт за фотография Фото Форум, ние авторите на тази книжка често се сблъскваме с подобни въпроси. Постарахме се да отговорим на повечето от тях със съвети, примери и мъдри мисли от известни фотографи.

  Надяваме се, че след като прочетете тази книжка, ще се научите не само да владеете по-добре техниката, с която разполагате, но и да давате душа на съвкупността от форми, цветове и светлини, които регистрира електронната матрица или филмът на вашата камера.

  Пожелаваме ви: “На Фокус”!

  Вземете електронна книга от първият сайт за електронни книги и списания Библио.бг


  или поръчайте печатна книга от Simetro books
  (изпратете имейл на products@simetro.com като посочите какво искате да получите. За поръчки над 20 лв куриерската такса се поема от Simetro books.)

   
 • Фотографски конкурс „Manfrotto - Секунда е малко'

  Фотографски конкурс „Manfrotto - Секунда е малко"

  Здравейте, любители на фотографията!


  Каним Ви да участвате в един конкурс на Manfrotto с партньорството на Dynaphos и Фото Форум на тема „Manfrotto - Секунда е малко“

   

  Секунда е малко, за да си представиш повече! С удължаване времето за експозиция, се откриват възможности за създаване на впечатляващи фотографии. Всяка секунда е от значение, когато времето е едновременно инструмент и обект на изследване. Всяка секунда повече, може да произведе различен и дори неочакван резултат.

   

  Грабвайте стативите и дайте време на въображението си! Темата на конкурса предоставя широко поле за изява, особено сега когато лятото е в разгара си. Обекти на вашето внимание, могат да бъдат необятното звездно небе, планинските и морските пейзажи, пулсът на града, емоциите на хората, взаимодействието между предметите и всичко, което е във вашите фантазии.

   

  Всички условия прочетете тук »

 • Офроуд със Звяра в Зверино – фотопленер / 15 – 17 август 2014

  Сезонът на пленерите с ФотоСинтезис продължава с едно доста разтърсващо (и в буквалния смисъл ;-)) предложение за офроуд разходка в района на с. Зверино в живописния Врачански Балкан, където Искър е издълбала невероятното си дефиле.

  Ще превземем красивите околности с високопроходими машини и, разбира се, ще поснимаме на воля.

  Всички желаещи ще имат възможността да преживеят истински емоциите, които изпитва навигаторът по време на преминаване на трайъл трасето край Зверино, което е част от състезателния сезон за веригата трайълни състезания 4x4 Extreme!
  Машината, която ще ни раздруса по тежкото трасе, неслучайно е позната на всички любители на тежкия офроуд с прозвището Звярът!

  Програма:

  Ден 1 (15 август, петък):

  08:00 – потегляне от София
  Настаняване
  Офроуд разходка (ок. 30 км.) и барбекю за обяд на живописната скала над с. Очиндол, в близост до мястото, от което Вазовият „Дядо Йоцо гледа“.
  Вечеря и нощувка в хотел Елит

  Ден 2 (16 август, събота):
  Офроуд разходка (ок. 30 км.) и барбекю за обяд в околностите на с. Зверино
  Вечеря в пъстървовото стопанство в с. Оселна

  Ден 3 (17 август, неделя):
  Тест-драйв на трайъл трасето със Звяра.
  Офроуд разходка с обяд на манастира Седемте престола
  Връщане в София.


  Цена и записване:
  - Цена за участие - 250 лв. / Цена за ранно записване 230 лв. до 11.07.2014
  *цената включва:
  - 2 нощувки
  - 2 обяда – барбекю по маршрута на офроуд разходките
  - 3 офроуд разходки с високопроходими автомобили и опитни водачи (по ок. 30 км. всяка)
  - Тест-драйв на състезателно трайълно трасе със състезателен пилот и автомобил-прототип
  - Тениска на верига трайълни състезания 4х4 Extreme
  - Застраховка

  Цената не включва разходи за транспорт до Зверино и всички останали разходи на място.

  - Записване: За да се включите, изпратете своята заявка за участие на e-mail photo@photosynthesis.bg до 05.08.2014г. включително. В полето subject напишете „Plener ZVERINO”.
  Заявката за участие трябва да съдържа следната информация: трите имена на участниците, телефон за обратна връзка и размер за тениската
  Максимален брой участници - 20.
  ЗАБЕЛЕЖКА: Моля, отбележете дали разполагате със собствен транспорт и дали имате възможност да превозите други участници в пленера до Зверино.
  Всеки изпратил заявка за участие ще получи потвърждение за записване на посочения от него e-mail.

  Плащане:
  След като получите от нас потвърждение, че сте записан за участие, следва да заплатите цената за участие на място във ФотоСинтезис Арт Център на бул. "Васил Левски" 57 в София или по банков път до 3 работни дни след потвърждението, но не по-късно от 08.08.2014г. Ако изберете плащане по банков път, впишете това в заявката за участие, за да Ви изпратим фактура с данни за плащане.

  Организаторите си запазват правото за промяна в програмата.

        
 Теми - forum: Клубен живот
 
 Сиганииииииии ....
Автор: Frida 
Дата:   10-11-09 13:28

"Циганската кралица" Есма Реджепова пее тази вечер в НДК
напишете тук линка
Есма Реджепова отново гостува у нас със своята гореща, интимна, човешка музика. Концертът й е тази вечер от 19:00 часа в зала 1 на НДК.

Наричат я "циганската кралица", но във вените й тече мюсюлманска, еврейска и циганска кръв. Родена е 8 август 1943 г. в Скопие и съвсем скоро ще отбележи 55 години на музикалната сцена.

Създател и изпълнител на етно музика, Есма е призната за една от най-успешните певици на всички времена в своя жанр.

Автор е на близо 600 творби, в това число 108 сингъла, 20 албума и 6 филма. Изнесла е повече от 8000 концерта в повече от 30 страни. Два пъти е номинирана за Нобелова награда за мир заради хуманитарната си дейност.

"За мен музиката е всичко - въздух, хляб, вода", казва Есма.

дневник

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Frida 
Дата:   10-11-09 13:30

Чайе шукарие


Джелем джелем

Циганско хоро

Отговори на това съобщение
Последни от секция Фотописи: Добави свой Фотопис » Вход
"За БДЖ с любов" от Ангел Ангелов - 10 коментара
"Истанбул" от Vilislav Pankov - 3 коментара
 Re:
Автор: NeDDRaG 
Дата:   10-11-09 13:31

Няма да я гледам. От циганската музика единствено ми допадат руските цигански романси.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: OrLIndraGanOv 
Дата:   10-11-09 13:34

И аз няма да я гледам. От циганската музика ми допадат по-сериозни изпълнения.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: gbdesign 
Дата:   10-11-09 13:34

http://www.youtube.com/watch?v=yP_9rdcpNfI&feature=related

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Frida 
Дата:   10-11-09 13:35

Орлине, давай по-сериозни изпълнения де [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: hery 
Дата:   10-11-09 13:43


Николай Сличенко - руски цигански романси от преди 30-40 години.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: OrLIndraGanOv 
Дата:   10-11-09 13:44

И сега оркестърът поздравява Фрида!
Севгилим Апаз - Мис Диби

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Frida 
Дата:   10-11-09 13:45

Табор уходит в небоПубликацията е редактирана (10-11-09 13:45)

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Lalinda 
Дата:   10-11-09 13:54

[smilie24] [smilie24] [smilie24]


Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Frida 
Дата:   10-11-09 13:58

Малко се отплеснах към руските романси ...

Табор наш спит

Алла Баянова

Хаха, Орлине, ти ме метна в дълбокото ....Да се върнем на сиганите :)


Рома фест

Гуча, сабор трубачаПубликацията е редактирана (10-11-09 14:03)

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Amigo 
Дата:   10-11-09 14:03

и тва пък кво ви харесва [smilie5] [smilie5] циганска работа - шай шукарие [smilie19] [smilie19]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: IvoZafirov 
Дата:   10-11-09 14:04

Сиганката гащи няяяяяма, баджанак, баджанак! И да има файда няяяма, баджанак, баджанак!

[smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Vinsent 
Дата:   10-11-09 14:06

Тез ралти не съ ли наричат "ромски"? [smilie8]


Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Amigo 
Дата:   10-11-09 14:09

Vinsent
Дата: 10-11-09 14:06

Тез ралти не съ ли наричат "ромски"?


както и да го наречеш, все е циганско [smilie18] [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: мара 
Дата:   10-11-09 14:17

помски са други работи. мохито, например[ezik]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Frida 
Дата:   10-11-09 14:20

Има и филм, който се казва Гуча

Не може без циганския химн Едерлези

Sa me amala oro khelena
Oro khelena, dive kerena
Sa o Roma daje
Sa o Roma babo babo
Sa o Roma o daje
Sa o Roma babo babo
Ederlezi, Ederlezi
Sa o Roma daje
Sa o Roma babo, e bakren chinen
A me, chorro, dural beshava
Romano dive, amaro dive
Amaro dive, Ederlezi
E devado babo, amenge bakro
Sa o Roma babo, e bakren chinen
Sa o Roma babo babo
Sa o Roma o daje
Sa o Roma babo babo
Ederlezi, Ederlezi
Sa o Roma daje

Превод:/All my friends are dancing the oro
Dancing the oro, celebrating the day
All the Roma, mommy
All the Roma, dad, dad
All the Roma, oh mommy
All the Roma, dad, dad
Ederlezi, Ederlezi
All the Roma, mommy
All the Roma, dad, slaughter lambs
But me, poor, I'am sitting apart
A Romany day, our day
Our day, Ederlezi
They give, Dad, a lamb for us
All the Roma, dad, slaughter lambs
All the Roma, dad, dad
All the Roma, oh mommy
All the Roma, dad, dad
Ederlezi, Ederlezi
All the Roma, mommy/

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: ivanov_id 
Дата:   10-11-09 14:23


http://www.baladeornithologique.com/Guadeloupe/Animaux/Mangouste%20dated.jpgHerpestes javanicus - Малка индийска мангуста


Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: J0R0 
Дата:   10-11-09 14:23

Айде малко класика:

Bubamara - Goran Bregovic

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: мара 
Дата:   10-11-09 14:24

любимо, жоро....[beer]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Frida 
Дата:   10-11-09 14:31

romengo - naj ma shela

Буба Мара е супер. Означава "хубава булка"

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: ejko 
Дата:   10-11-09 14:36

е нали Bubamara значеше калинка..., защо хубава булка..., или значи и двете?

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Frida 
Дата:   10-11-09 14:36

Най-пиянското и циганско което се сещам на Брегович - Gas Gas

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: OrLIndraGanOv 
Дата:   10-11-09 14:37

Шужи бури означава хубава булка ;)

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: mirosdi 
Дата:   10-11-09 14:38

http://www.youtube.com/watch?v=ut5AUS5AV68


Култуво!


Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: мара 
Дата:   10-11-09 14:41

хубава булка е просто МАРА. буба мара означава калинка [smilie5] едно дребничко, червено, с черни точки ;)

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Frida 
Дата:   10-11-09 14:45

верно

http://www.radiobubamara.com.mk/index_files/_LOGO-BUBAMARA-KRUG.jpg


Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Gruyu 
Дата:   10-11-09 14:45

аз пък знам " бабо мравке..." на цигански

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: мара 
Дата:   10-11-09 14:46

тичам, щурчо за халяс...

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: ejko 
Дата:   10-11-09 14:49

много от тези песни грам не са цигнаски, а са на базата на някаква циганска, музикална традиция, но в 90% тя е доста култивирана. Има разни хиляди фюжън парчете дето ми ги пробутват за цигански, но реално почти всяко маане на оргестър от село е по циганско от Бубамара..., примерно...

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: мара 
Дата:   10-11-09 14:50

е, ми то на нас такива ни харесват, бе ;)

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: jino 
Дата:   10-11-09 14:55

Публикацията е редактирана (10-11-09 14:55)

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Vinsent 
Дата:   10-11-09 14:55

Циганската музика е готина!
Дори сръбската, турската и гръцката бих приел,
но не и имитациите, наречени българска чалга... [smilie2]


Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Todd 
Дата:   10-11-09 15:02

А бе мангалска работа .....дрън дрън

[smilie7]


Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: ejko 
Дата:   10-11-09 15:02

Говорих си с едно момче от Москва и го питах за циганската музика и за романсите. Той каза, че никога не е виждал руски циганин да свири и да пее романси. Каза че имали някаква музика с отвратителни ритми, барабнчета и извивки, а образа на свирещеия циганин бил доста литературен. Той знаел за циганина дето карал пералня в каруцата си и крадял...
"българска чалга", във вид на поп фолк, не е циганска, но чалгиите дето ги свирят оркестрите по заведенията са си доста натурални и 100% цигански...Публикацията е редактирана (10-11-09 15:07)

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: IChertov 
Дата:   10-11-09 15:03

ето още един циганин.. малко по-различен, НО пак добър
http://www.youtube.com/watch?v=1l-y6AWNuFM

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: ejko 
Дата:   10-11-09 15:06

Колкото и да отбираме циганската музика, тя си е една и съща и тук и в Румъния и в Сърбия и е нещо такова:
http://vbox7.com/play:98689ea8


Не че отричам циганската музика, но в тази тема усещам някакъв ореол, който признава една музика, а отрича основната част от циганската музика, като несъществуваща...

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Frida 
Дата:   10-11-09 15:08

Хаха, Kultur shock сигански пънк... [smilie18] [smilie18]

Брегович като зачекнахме - страхотна музика към филма Кралица Марго ... Elo hi
Филма е номининар за Сезар нам колко си пъти и е нечовешки


http://aycu05.webshots.com/image/42404/2000778364938304781_rs.jpgАйде пак почнахте да ровите за скандал ... слагайте линкове на квото ви кефи и тва е ...

Тоз Джанго не го бях чувала [smilie5]Публикацията е редактирана (10-11-09 15:15)

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: мара 
Дата:   10-11-09 15:19

бе мене суровата музика далеч не винаги ми понася. аз съм с ниска музикална култура и ако не ми посмелят малко нещата, не гълтам[smilie21]
ся слушам тва на ежко, последното. малко ми е особено. мене мъ кефи на йълдъз ибрахимова марджанжа. сигур е далеч от автентичното, ма ме кефи. чай да се сетя, имаше и една анита кристи...тя требе да е автентична. кефеше ме. ма не знам...[smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: Сиганииииииии ....
Автор: Frida 
Дата:   10-11-09 15:23

Ето ви пак баба Есма - циганската кралица като млада:
Давай, чичо, давай, бе чичо, малко бакшиш за играта чичо [smilie18] [smilie18] [smilie18]


Esma Redzepova Borat soundtrack
[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]


веднага - ЙълдъзПубликацията е редактирана (10-11-09 15:25)

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: ejko 
Дата:   10-11-09 15:33

аз "тва на ежко, последното", не мога да го изслушам цялото :)))

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: black_swans 
Дата:   10-11-09 15:37

сигански, ама в изпълнение на שעת הצוענים, אדרלזי [smilie5] [smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: IvoZafirov 
Дата:   10-11-09 15:39

Ми Фридо то каква е тая сиганска тема без скандал и евентуално побоища [smilie5]

Никва сиганска няма да е.

[smilie25]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Frida 
Дата:   10-11-09 15:40

Ето я и Марджанджа в по-сръбски вариант.
Vlado Kreslin & Šukar - Mardjandja

отбележете коментара отдолу: "mega super extra fucking dobro"
[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]


Иво, верно [smilie5]

Суонс, не ми отваря твоя линк ... има в службата некви забрани [smilie2]Публикацията е редактирана (10-11-09 15:42)

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: black_swans 
Дата:   10-11-09 15:49

http://www.youtube.com/watch?v=cVsIFl53QRg&feature=related

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: мара 
Дата:   10-11-09 16:34

ми то тука се оказа, че мойта и на фрида темата направо са търкат една у друга[smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Frida 
Дата:   10-11-09 16:41

кълка до кълка [smilie18]

тия гейзери току що са ми забранили тубата да я отварям [smilie9]Публикацията е редактирана (10-11-09 16:45)

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: IvoZafirov 
Дата:   10-11-09 16:43

Малко просълзихте темата. В стил Боливуд [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: мара 
Дата:   10-11-09 16:46

ми цигания, кво искаш...[smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: tonyf 
Дата:   10-11-09 16:55

Ето едно народно ромале парче [smile].
Звукът не е първа хубост, но се чува нещо.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: cocoon 
Дата:   10-11-09 17:00

Там сме [smile]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Todd 
Дата:   10-11-09 17:16

http://vbox7.com/play:1d1e4af4
[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

[smilie18]


Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: dreamer 
Дата:   10-11-09 18:12

http://www.youtube.com/watch?v=fa0y62c_y1Q


http://www.youtube.com/watch?v=WX1V-_j3DMUОтговори на това съобщение
 
Емисии   RSS | Atom
Абонамент   Google

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.