Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви
 • Фото Форум обявява курс по фотография за начинаещи от 04.08.2014

  Курс на Фото Форум по фотография за начинаещи  от 04.08.2014


  Място на провеждане: Фото Форум Студио - София
  Повече подробности и програма ТУК »

   

   

 • Непознатата Турция – фотопленер / 05-11 октомври 2014

  Непознатата Турция – фотопленер / 05-11 октомври 2014


  Встрани от обичайните популярни туристически места и маршрути, Турция предлага на пътешествениците неподправената магичност на древността, съчетана с впечатляващи природни гледки и еклектиката на съвременния живот, който сякаш с машина на времето се е пренесъл сред сградите и статуите, създадени преди векове.

  Каним ви на едно пътуване между миналото и настоящето, което няма да откриете в каталозите на туристическите агенции. Ще се насладим на отличните възможности за пейзажна, архитектурна и „улична“ фотография, на специфичните нрави и интересните храни в региона.

  Програма:


  Гьобекли тепе - Немрут - Диарбекир - Хасанкейф - Мардин - Дара - Урфа

  7 дни/6 нощувки

  Ден 1 - неделя - София-Истанбул-Урфа
  Тръгване с автобус от София в 7 ч. Пристигане в 16:30 ч. Трансфер до Сабиха Гьокчен за полета до Шанлъурфа в 20:30 ч. Нощувка в Урфа.

  Ден 2 – понеделник - Гьобекли тепе - Немрут
  Закуска. Посещение на храмовия комплекс Гьобекли тепе – най-старият храм в света. Предполага се, че откритите в светилището каменни мегалити са на около 12 000 години. Отпътуване за Немрут (4 ч., 200 км). Изкачване на планината Немрут, 3000 м по залез слънце. Там е известният погребален комплекс на Антиох І (69–36 г.пр.Хр.). На върха, от двете страни на билото (изток и запад)  са известните каменни глави на Аполон, Зевс, Херкулес и свещени животни. Гледката отгоре при изгрев и залез е уникална, вижда се и езерото Ататюрк. Нощувка в Кахта или Адъяман.

  Ден 3 – вторник - Диарбекир
  Възможност за изкачване на планината Немрут при изгрев слънце. Отпътуване за Диарбекир (2,30 ч., 140 км).  Разглеждане на забележителностите на града – крепостните стени от черен базалт, укрепения замък с куполна базилика, джамия и дворец от времето на царство Артуклу и др. Нощувка в Диарбекир.

  Ден 4 – сряда - Хасанкейф
  Закуска.Отпътуване за Хасанкейф. (2,30 ч., 140 км). Девет цивилизации са оставили великолепни творения в крайбрежните скали - крепости, дворци, училища, църкви, джамии, некрополи и най-дългия за средновековните разбирания мост над Тигър, дело на Артукиди и Айюбити. Днешната известност на Хасанкейф се дължи за съжаление и на факта, че подлежи на потапяне във водите на един от многото язовири по течението на р. Тигър. Отпътуване за Мардин (1,45 ч., 101 км). Нощувка в Мардин.

  Ден 5 – четвъртък - Мардин
  Закуска. Мардин ще ви грабне незабавно и без остатък. Градът е част от световното наследство на ЮНЕСКО заради уникалните си исторически и архитектурни паметници. Смята се, че на сегашното място на града, се е намирало едно от първите населени места в горна Месопотамия. Археологически разкопки доказват, че в тази местност е имало селища на хора още преди четири хиляди години.Освен множеството джамии, медресета и бани, в Мардин могат да се разгледат христиански църкви, забележителни светски сгради (пощата и на Първото девическо училище, открито в Османската империя), музеи, кервансараи и ханове. Нощувка в Мардин.

  Ден 6 – петък - Дара - Урфа
  Закуска. Разглеждане останките на античния град Дара (на 30 км от Мардин). Отпътуване за Урфа. (3 ч., 191 км). Разглеждане на града. Библията и Коранът твърдят, че тук са родени Авраам (Ибрахим) и пророците Йезекия, Йов и Илия. Пещерата, в която се смята, че е роден пророкът Авраам е превърнала града в едно от най-важните места за поклонничество от Средновековието насам. Нощувка в Урфа.

  Ден 7 – събота - Истанбул - София
  Полет за Истанбул в 7:30 ч. Отпътуване за България в 12:00 ч. Пристигане в 21:00 ч.

  Цена: 690 евро

  Цената включва:
  • транспорт с автобус София-Истанбул
  • самолетни билети Истанбул-Урфа; Урфа-Истанбул;
  • 2 нощувка със закуска в стая с две легла в хотел 3-4* в Шанлъурфа;
  • 1 нощувка със закуска в стая с две легла в хотел 3-4* в Кахта или Адъяман;
  • 2 нощувки със закуска в стая с две легла в хотел 3-4* в Мардин;
  • 1 нощувка със закуска в стая с две легла в хотел 3-4* в Диарбекир;
  транспорт с микробус по маршрута, включен в програмата;
  • медицинска застраховка с покритие 10 000 евро
  водач на групата по време на пътуването;

  Цената не включва:
  • входните такси на посещаваните по програмата обекти;
  • доплащане за единична стая;
  • бакшиши и разходи от личен характер

  - Записване: За да се включите, изпратете своята заявка за участие на e-mail photo@photosynthesis.bg до 15.08.2014г. включително. В полето subject напишете „Plener Turcia”.
  Заявката за участие трябва да съдържа следната информация: трите имена на участниците и телефон за обратна връзка
  Минимален брой участници - 10.
  Всеки изпратил заявка за участие ще получи потвърждение за записване на посочения от него e-mail.

  Плащане:
  След като получите от нас потвърждение, че сте записан за участие, следва да заплатите капаро в размер на 210 евро до 3 работни дни след потвърждението, но не по-късно от 15.08.2014г. Плащане на цялата сума - до 30 септември.

  Организаторите си запазват правото за промяна в програмата или отмяна на пленера при липса на достатъчно желаещи.

   Заглавна фотография: Florenco / CC BY-SA 2.0

 • Фотографска книжка 'На фокус' - Как да правим по-добри снимки
  Вероятно много от вас се питат какъв тип фотоапарат ще е най-добре да изберат, съгласно своите нужди и финансови възможности? Как да работят с него, така че да използват пълния му капацитет и да получат възможно най-качествено изображение? Как да снимат така, че снимките им да въздействат и на околните? Защо понякога снимките изглеждат добре на монитора, а след това на хартия резултатите са незадоволителни?

  Като фотографи и администратори на най-големия български сайт за фотография Фото Форум, ние авторите на тази книжка често се сблъскваме с подобни въпроси. Постарахме се да отговорим на повечето от тях със съвети, примери и мъдри мисли от известни фотографи.

  Надяваме се, че след като прочетете тази книжка, ще се научите не само да владеете по-добре техниката, с която разполагате, но и да давате душа на съвкупността от форми, цветове и светлини, които регистрира електронната матрица или филмът на вашата камера.

  Пожелаваме ви: “На Фокус”!

  Вземете електронна книга от първият сайт за електронни книги и списания Библио.бг


  или поръчайте печатна книга от Simetro books
  (изпратете имейл на products@simetro.com като посочите какво искате да получите. За поръчки над 20 лв куриерската такса се поема от Simetro books.)

   
 • Фотографски конкурс „Manfrotto - Секунда е малко'

  Фотографски конкурс „Manfrotto - Секунда е малко"

  Здравейте, любители на фотографията!


  Каним Ви да участвате в един конкурс на Manfrotto с партньорството на Dynaphos и Фото Форум на тема „Manfrotto - Секунда е малко“

   

  Секунда е малко, за да си представиш повече! С удължаване времето за експозиция, се откриват възможности за създаване на впечатляващи фотографии. Всяка секунда е от значение, когато времето е едновременно инструмент и обект на изследване. Всяка секунда повече, може да произведе различен и дори неочакван резултат.

   

  Грабвайте стативите и дайте време на въображението си! Темата на конкурса предоставя широко поле за изява, особено сега когато лятото е в разгара си. Обекти на вашето внимание, могат да бъдат необятното звездно небе, планинските и морските пейзажи, пулсът на града, емоциите на хората, взаимодействието между предметите и всичко, което е във вашите фантазии.

   

  Всички условия прочетете тук »

 • Офроуд със Звяра в Зверино – фотопленер / 15 – 17 август 2014

  Сезонът на пленерите с ФотоСинтезис продължава с едно доста разтърсващо (и в буквалния смисъл ;-)) предложение за офроуд разходка в района на с. Зверино в живописния Врачански Балкан, където Искър е издълбала невероятното си дефиле.

  Ще превземем красивите околности с високопроходими машини и, разбира се, ще поснимаме на воля.

  Всички желаещи ще имат възможността да преживеят истински емоциите, които изпитва навигаторът по време на преминаване на трайъл трасето край Зверино, което е част от състезателния сезон за веригата трайълни състезания 4x4 Extreme!
  Машината, която ще ни раздруса по тежкото трасе, неслучайно е позната на всички любители на тежкия офроуд с прозвището Звярът!

  Програма:

  Ден 1 (15 август, петък):

  08:00 – потегляне от София
  Настаняване
  Офроуд разходка (ок. 30 км.) и барбекю за обяд на живописната скала над с. Очиндол, в близост до мястото, от което Вазовият „Дядо Йоцо гледа“.
  Вечеря и нощувка в хотел Елит

  Ден 2 (16 август, събота):
  Офроуд разходка (ок. 30 км.) и барбекю за обяд в околностите на с. Зверино
  Вечеря в пъстървовото стопанство в с. Оселна

  Ден 3 (17 август, неделя):
  Тест-драйв на трайъл трасето със Звяра.
  Офроуд разходка с обяд на манастира Седемте престола
  Връщане в София.


  Цена и записване:
  - Цена за участие - 250 лв. / Цена за ранно записване 230 лв. до 11.07.2014
  *цената включва:
  - 2 нощувки
  - 2 обяда – барбекю по маршрута на офроуд разходките
  - 3 офроуд разходки с високопроходими автомобили и опитни водачи (по ок. 30 км. всяка)
  - Тест-драйв на състезателно трайълно трасе със състезателен пилот и автомобил-прототип
  - Тениска на верига трайълни състезания 4х4 Extreme
  - Застраховка

  Цената не включва разходи за транспорт до Зверино и всички останали разходи на място.

  - Записване: За да се включите, изпратете своята заявка за участие на e-mail photo@photosynthesis.bg до 05.08.2014г. включително. В полето subject напишете „Plener ZVERINO”.
  Заявката за участие трябва да съдържа следната информация: трите имена на участниците, телефон за обратна връзка и размер за тениската
  Максимален брой участници - 20.
  ЗАБЕЛЕЖКА: Моля, отбележете дали разполагате със собствен транспорт и дали имате възможност да превозите други участници в пленера до Зверино.
  Всеки изпратил заявка за участие ще получи потвърждение за записване на посочения от него e-mail.

  Плащане:
  След като получите от нас потвърждение, че сте записан за участие, следва да заплатите цената за участие на място във ФотоСинтезис Арт Център на бул. "Васил Левски" 57 в София или по банков път до 3 работни дни след потвърждението, но не по-късно от 08.08.2014г. Ако изберете плащане по банков път, впишете това в заявката за участие, за да Ви изпратим фактура с данни за плащане.

  Организаторите си запазват правото за промяна в програмата.

        
 Теми - forum: Клубен живот
 
 Буш в Ирак -видео
Автор: sunnyshot 
Дата:   15-12-08 04:12

преди 2 дни [smilie3]


Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: sunnyshot 
Дата:   15-12-08 04:13

http://www.theglobeandmail.com/servlet/story/RTGAM.20081214.wvbushshoe1214/VideoStory/VideoLineup/Pi...


след рекламата в началото


Отговори на това съобщение
Последни от секция Фотописи: Добави свой Фотопис » Вход
"За БДЖ с любов" от Ангел Ангелов - 12 коментара
"Истанбул" от Vilislav Pankov - 4 коментара
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: sunnyshot 
Дата:   15-12-08 04:17

още един линк -без реклами:

http://cosmos.bcst.yahoo.com/up/player/popup/?rn=3906861&cl=11096193&ch=4226716&src=news


[shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: sunnyshot 
Дата:   15-12-08 04:24


[shtrak] [shtrak] [shtrak]Публикацията е редактирана (15-12-08 04:39)

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: holden 
Дата:   15-12-08 07:38

А къде са Тайните Служби? Щом операторът имаше време да реагира, и фотографът да рекадрира и да направи снимката по-горе, момците от охраната нямат никакво извинение. Преди още да литне обувката трябваше да има трима във въздуха, двамата от които да скачат към чичкото обущар.

Иначе жалко че му е зле мерника.


Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: Kanonir 
Дата:   15-12-08 07:53

мерника беше добър, говедото залегна бързо[smilie18] [smilie18] [smilie18]


Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: asahi 
Дата:   15-12-08 08:24

Мяткането на обувки е национален спорт в Ирак.

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: mladenov 
Дата:   15-12-08 08:42

Ееееее,хайде сега и вие...Трябва да му се признае на Буш ,че реагира мъжката.След първата обувка можеше да остане скрит ,но той се изправи и даже беше усмихнат.А,че охраната се издъни жестоко няма никакво съмнение.Какъв ли щеше да е резултатът,ако някои от фотографите си беше прежалил някой от обективите и беше уцелил Буш с него,а?[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]


Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: ejko 
Дата:   15-12-08 09:17

Боя Буш много бързо заляга..., ясно на какво ги учат в училището за политици:)))
А иначе каква издънка! Тя охраната не беше около подиума, както когато Първанката гостуваше в СУ преди години, а беше зад някаква врата и нахълта в последствие (очевидно срещата на Буш с иракски журналисти е по малко опасна от срещата на Първанов с БГ студенти..., но всеки си знае).
Пък и нали знаете, че скачащ човек не може да е по бърз от летяща обувка, при положение, че когато види ситуацията и обувката вече ще е в летеж..., другото го има само по филмите и то в най-смешните.

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: vinse 
Дата:   15-12-08 10:00

Абе каквото и да си говориме Буш има рефлекси... за съжаление [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: Нереален 
Дата:   15-12-08 10:03

Хайде хайде, а кой си е свалял обувката и е тропал с нея по масата в ООН...дали не се казваше Никита Сергеевич Хрушчов,а?

Исторически момент:
Никита Хрушчов удря по трибуната на ООН
с обувката си пред изумените лидери на света.
Този кадър никога не се е появявал
в комунистическите страни от блока,
дори се говореше, че е вражеска пропаганда.http://oshte.info/authors/reni-neshkova/img/nikita-hrushchov-oon.jpgasahi написа:

> Мяткането на обувки е национален спорт в Ирак.Публикацията е редактирана (15-12-08 13:28)

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: 6traka4a 
Дата:   15-12-08 10:04

Това ми напомня за унгарският студент, който замеряше Стив Балмър с яйца -- онзи се скри зад катедрата... На пича му свършиха яйцата, постоя, постоя... и си излезе като пич [smilie7]

Какво е общото ли? Ами и в двата случая става въпрос за човекоподобни маймуни -- единият президент на Ю ЕС А, а другият на МикроМек [smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: Нереален 
Дата:   15-12-08 10:06

Абе журналята са много ербап, като мятат обувки по почти вече бивш президент. Пък и каквото и да приказват, никога не е имало санкции срещу тях. С други думи - знаят с кого да се заяждат. Ей го Майкъл Мур направи милиони на гърба на Буш. Що не замерят Путин и ЛилиПутин (Медведев) с някой цървул, а?mladenov написа:

> Ееееее,хайде сега и вие...Трябва да му се признае на Буш ,че
> реагира мъжката.След първата обувка можеше да остане скрит ,но
> той се изправи и даже беше усмихнат.А,че охраната се издъни
> жестоко няма никакво съмнение.Какъв ли щеше да е резултатът,ако
> някои от фотографите си беше прежалил някой от обективите и
> беше уцелил Буш с него,а?[smilie18] [smilie18] [smilie18]
> [smilie18]
>

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: 6traka4a 
Дата:   15-12-08 10:09

Мда, по умряло КУЧЕ, обувка хвърлят [smilie5]

Аз като си помисля -- два пъти се сблъсквам с Първанов на улицата и един път в Технополис Люлин -- и трите пъти се сдържах...[smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: Нереален 
Дата:   15-12-08 10:10

Много ми е интересно как гражданин на "държавата" на СерГЕЙ, ЦАРвуля, Гоце от Сирищник и агент Сава, определя другите държавни глави, като маймуни. Интересно какви маймуни са тези, които си избират гореизброените и с какво самочувствие наричат другите "маймуни" при положение, че живеят в кочината на Европа?
Погледнете първо себе си, преди да сочите другите с пръст.


6traka4a написа:

> Това ми напомня за унгарският студент, който замеряше Стив
> Балмър с яйца -- онзи се скри зад катедрата... На пича му
> свършиха яйцата, постоя, постоя... и си излезе като пич
> [smilie7]
>
> Какво е общото ли? Ами и в двата случая става въпрос за
> човекоподобни маймуни -- единият президент на Ю ЕС А, а другият
> на МикроМек [smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: Нереален 
Дата:   15-12-08 10:11

Е и аз се сдържах да подложа крак на Пламен Панайотов на стълбището в СУ....Петканов можех да го отровя и с ракия - никой нямаше да се усъмни е естествената му смърт[smilie5]


6traka4a написа:

> Мда, по умряло КУЧЕ, обувка хвърлят [smilie5]
>
> Аз като си помисля -- два пъти се сблъсквам с Първанов на
> улицата и един път в Технополис Люлин -- и трите пъти се
> сдържах...[smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: 6traka4a 
Дата:   15-12-08 10:19


http://imagecache2.allposters.com/images/pic/EPH/8130~George-W-Bush-Monkey-Posters.jpg
http://www.osud.cz/cs/img_clanek/1694_bush_monkey.jpg
http://www.globalpov.com/images/bush-monkey.jpg
http://sonofbillbrasky.files.wordpress.com/2008/02/bush_monkey.jpg[ezik]

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: Нереален 
Дата:   15-12-08 10:24

Обама доста по-добре би си партнирал с тези маймуни...една кръв са все пак.....

6traka4a написа:

>
> http://imagecache2.allposters.com/images/pic/EPH/8130~George-W-Bush-Monkey-Posters.jpg

>
>
>
> http://www.osud.cz/cs/img_clanek/1694_bush_monkey.jpg

>
>
>
> http://www.globalpov.com/images/bush-monkey.jpg

>
>
>
> http://sonofbillbrasky.files.wordpress.com/2008/02/bush_monkey.jpg

>
>
> [ezik]

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: 6traka4a 
Дата:   15-12-08 10:28

Точно там е парадоксът -- Обама, който е чернокож, прилича на бял човек... А Буш -- ми вижда се на какво прилича [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: ejko 
Дата:   15-12-08 10:40

" два пъти се сблъсквам с Първанов на улицата и един път в Технополис Люлин -- и трите пъти се сдържах.."

6traka4a- железни нерви, брат[smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: Нереален 
Дата:   15-12-08 10:46

6traka4a написа:

> Точно там е парадоксът -- Обама, който е чернокож, прилича на
> бял човек... А Буш -- ми вижда се на какво прилича [smilie5]

Барак Хюсеин Обама си прилича на чиста маймуна. Американците ще берат много ядове с него. Хиче не си падам по политици, появили се на вълната на някакъв обществен възторг или мания, каквато е "Обамаманията". Освен всичко вотът беше изцяло расистки що се отнася до чернокожите.
Мен лично ме озадачава това, че Обама определи за свой съветник на религиозните въпроси египетски професор по шериатско право.

п/п
А като говорим за външност, Хуан Перон, като е бил красавец, до къде е довел Аржентина? Пиночет, като е бил грозен, да не би Чили да закъсва под неговото управление?


Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: 6traka4a 
Дата:   15-12-08 10:50

Пиночет е престъпен диктатор, убил хиляди хора. Като Буш, но разликата е, че Буш се прикрива оправдава хилядите убити с "демокрацията" и "световният мир"...

Пиночет го свали народът му, защото е довел Чили до златна ера, мда... [smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: Нереален 
Дата:   15-12-08 10:59

По времето на Пиночет са убити около 3000 души....и ако питаш мен, не е сбъркал много. Превратът му на практика спасява Чили. В България трябва да бъдат ликвидирани повече от 3000 души, за да потръгнат нещата. Знам, че звучи грубо и стряскащо..но за съжаление е така.

Кой е убил "хилядите" в Ирак? Не са ли самовзривяващите се дефилиращи идиоти от съседни държави? Колко бомби се взривиха по пазари и на обществени места? Какъв терор устроиха чалмосаните идиоти, когато в Ирак се провеждаха избори и въпреки това, избирателната активност беше 80%. Да ти припомня ли, какъв е по народност Ал Заркауи? Не е иракчанин...


6traka4a написа:

> Пиночет е престъпен диктатор, убил хиляди хора. Като Буш, но
> разликата е, че Буш се прикрива оправдава хилядите убити с
> "демокрацията" и "световният мир"...
>
> Пиночет го свали народът му, защото е довел Чили до златна ера,
> мда... [smilie21]


Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: n1x0n 
Дата:   15-12-08 11:21

Абе журналята са много ербап, като мятат обувки по почти вече бивш президент.

Аз пък съм склонен да мисля, че ти никога не би посмял дори и това да направиш.

В България трябва да бъдат ликвидирани повече от 3000 души, за да потръгнат нещата. Знам, че звучи грубо и стряскащо..но за съжаление е така.

Ами ако някой прецени, че в тия 3000 трябва да сте ти и семейството ти?

Половината от тези 3000 в Чили са били екзекутирани не за друго, ами защото не са замълчали и не са се изпокрили като мишки. Да не мислиш че са екзекутирали убийци, крадци, изнасилвачи и т.н.? Точно обратното - екзекутирали са политическите си противници.

Да не говорим за 70-80 хиляди човека затворени без присъда и повечето от тях изтезавани нечовешки просто за забавление. Или пък за онези почти 200 000, които са напуснали страната.

Големи сте смелчаци на чужд гръб, ама ако опре до вас - ще се насерете преди да е почнало. Вие и сега само квичите как било много зле пък не смеете носа си да покажете на площадите - само мога да си представя къде ще сте се свряли, когато стане наистина напечено.

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: Нереален 
Дата:   15-12-08 11:32

Хайде по-леко ако обичаш. Патаклами с ченгетата имахме през 1997 г. Вярно в рамките на един ден се осмелиха да бият, но и аз бях на това място тогава. После на площадите бяхме ЦЯЛ месец. Вече на площад НЕ ИЗЛИЗАМ. Никога няма да застана рамо до рамо с раята, дето ми натресе на главата Симеон, Доган и СерГЕЙ.

п/п
И хайде ако обичаш недей тук да ми раздуваш стари соц легенди, за лошия Пиночет, дето тормозил хора, като Виктор Хара.

п/п2
Фашистките и комунистическите доктрини би трябвало да са наказуеми и да подлежат на съдебно преследване.

n1x0n написа:

> Абе журналята са много ербап, като мятат обувки по почти
> вече бивш президент.

>
> Аз пък съм склонен да мисля, че ти никога не би посмял дори и
> това да направиш.
>
> В България трябва да бъдат ликвидирани повече от 3000 души,
> за да потръгнат нещата. Знам, че звучи грубо и стряскащо..но за
> съжаление е така.

>
> Ами ако някой прецени, че в тия 3000 трябва да сте ти и
> семейството ти?
>
> Половината от тези 3000 в Чили са били екзекутирани не за
> друго, ами защото не са замълчали и не са се изпокрили като
> мишки. Да не мислиш че са екзекутирали убийци, крадци,
> изнасилвачи и т.н.? Точно обратното - екзекутирали са
> политическите си противници.
>
> Да не говорим за 70-80 хиляди човека затворени без присъда и
> повечето от тях изтезавани нечовешки просто за забавление. Или
> пък за онези почти 200 000, които са напуснали страната.
>
> Големи сте смелчаци на чужд гръб, ама ако опре до вас - ще се
> насерете преди да е почнало. Вие и сега само квичите как било
> много зле пък не смеете носа си да покажете на площадите - само
> мога да си представя къде ще сте се свряли, когато стане
> наистина напечено.Публикацията е редактирана (15-12-08 11:35)

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: n1x0n 
Дата:   15-12-08 12:06

И хайде ако обичаш недей тук да ми раздуваш стари соц легенди, за лошия Пиночет, дето тормозил хора

Тормозил хора?! Пиночет!? Ама как можа да си го помислиш даже! [smilie18]

Те затова капиталисти го арестуваха и съдиха, сигурно щото вярват на "соц легенди"...

Вземи прочети нещо за прословутия Caravan of Death. Примерно в сайт, който никога не е бил "соц":
http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/americas/850932.stm

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: Нереален 
Дата:   15-12-08 12:07

Някой осъдил ли е Пиночет?


n1x0n написа:

> И хайде ако обичаш недей тук да ми раздуваш стари соц
> легенди, за лошия Пиночет, дето тормозил хора

>
> Тормозил хора?! Пиночет!? Ама как можа да си го помислиш даже!
> [smilie18]
>
> Те затова капиталисти го арестуваха и съдиха, сигурно щото
> вярват на "соц легенди"...
>
> Вземи прочети нещо за прословутия Caravan of Death. Примерно в
> сайт, който никога не е бил "соц":
> http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/americas/850932.stm

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: n1x0n 
Дата:   15-12-08 12:13

Ми вземи прочети малко защо не е осъден... не защото е бил невинен, във всеки случай.

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: ecobo 
Дата:   15-12-08 12:17

Буш е абсолютен чобанин [smilie23]

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: Георги 
Дата:   15-12-08 12:17

никс не му се обяснявай бе. тоя изобщо не стопля, съдейки по темата за хамериканците.

не си губи времето [smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: Нереален 
Дата:   15-12-08 12:18

Ти иди да прочетеш малко за Салвадор Алиенде.


sunnyshot написа:

> преди 2 дни [smilie3]
>

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: n1x0n 
Дата:   15-12-08 12:32

Ами ориентирай ме към подходящо четиво, виж аз как давам примери.

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: n1x0n 
Дата:   15-12-08 12:44

Сега ровим в гугъла сигурно. Щото препоръчваме неща за четене, дето самите ние не сме ги чели...

Нали съм симпатяга, една подсказка да ти дам : "Falcoff" - малко е слабо откъм фактология и предимно е "пяна от уста" ама карай.

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: Нереален 
Дата:   15-12-08 13:43

Не, не ровим в гугъла....обядваме. Ти не обядваш ли или си вързан нонстоп в мрежата?


n1x0n написа:

> Сега ровим в гугъла сигурно. Щото препоръчваме неща за четене,
> дето самите ние не сме ги чели...
>
> Нали съм симпатяга, една подсказка да ти дам : "Falcoff" -
> малко е слабо откъм фактология и предимно е "пяна от уста" ама
> карай.

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: ejko 
Дата:   15-12-08 13:51

не ми е тук работата на мен....Публикацията е редактирана (15-12-08 13:57)

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: Нереален 
Дата:   15-12-08 14:00

Понякога управлението изправено пред рискове изисква подобни жертви. Не е леко да вземеш подобни решения и много трудно може да се определи, кое е целесъобразно и кое преминава тази граница. Да ти припомня ли, колко хора са паднали под ножа по заповед на Борис I. Историята познава и доста по-големи "чистки". Например в държави, като Куба и КНДР, ако не се ликвидира изцяло днешният им политически "елит", агонията им ще се продължи неизвестно колко години. Под ликвидиране разбирам това - да им се предложи да изберат - или изгнание в чужбина или физическо отстраняване. Може да е сурово, но друг път няма.n1x0n написа:

> Сега ровим в гугъла сигурно. Щото препоръчваме неща за четене,
> дето самите ние не сме ги чели...
>
> Нали съм симпатяга, една подсказка да ти дам : "Falcoff" -
> малко е слабо откъм фактология и предимно е "пяна от уста" ама
> карай.


Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: PuertoVaras 
Дата:   15-12-08 20:46

Kanonir написа:

> мерника беше добър, говедото залегна бързо

:)))


Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: IvoZafirov 
Дата:   15-12-08 20:53

Пу да е.а! как не го умери!

[smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: Императорът. 
Дата:   15-12-08 21:03

Точно в кратуната се беше премерил и прецизно един вид при това, ма съселът показа рефлекси и наведе, кожицата му проста...

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: digitalgab 
Дата:   15-12-08 21:30

Нереално ненормален или ненормално нереален?Публикацията е редактирана (15-12-08 21:31)

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: ALBIREO 
Дата:   15-12-08 21:45

Това хвърляне на пътък е оттренирано. [smilie3]

А Бушмен-а как залегна [smilie18]
Жалко, че не го изБУШи. Щеше да е яко Буш да ходи Буш-ониран. [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: apollo 
Дата:   15-12-08 22:00

Аз пък не се учудвам хич. Те по-ограничените хора са и по-първични като поведение! Бушмена не може да върже две правилни приказки на кръст но пък реагира и заляга на момента/то и работата и глупостите, които сътвори в близкия изток са в същия дух/ [smilie6]


Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: Kanonir 
Дата:   15-12-08 22:21

Нереален написа:

>п/п2
Фашистките и комунистическите доктрини би трябвало да са наказуеми и да подлежат на съдебно преследване.


........


> Понякога управлението изправено пред рискове изисква подобни жертви. Не е леко да вземеш подобни решения и много трудно може да се определи, кое е целесъобразно и кое преминава тази граница. Да ти припомня ли, колко хора са паднали под ножа по заповед на Борис I. Историята познава и доста по-големи "чистки". Например в държави, като Куба и КНДР, ако не се ликвидира изцяло днешният им политически "елит", агонията им ще се продължи неизвестно колко години. Под ликвидиране разбирам това - да им се предложи да изберат - или изгнание в чужбина или физическо отстраняване. Може да е сурово, но друг път няма.
>
>
Чекай сега... хем искаш да ги наказваш и съдиш, хем призоваваш да се използват "техните" средства, щото това дето го пишеш по-горе са го направили и Ленин, Сталин, Хитлер, Полпот, Пиночет, в България около 44-та се случват подобни неща.... затова и "техните" са в кавички, щото не са само техни...

Та, последно, к'во праим дет са вика - ти ли си се объркал или тука повечето сме в заблуда някаква.......Публикацията е редактирана (15-12-08 22:23)

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: white 
Дата:   15-12-08 22:22

Абе незнам, ама сега на този иракчанин ще му обуят и двете обувки анално ми се чини [smilie18] Като си помисля, какви извращения правиха по време на войната с Ирак хамериканците с военопленниците, сещам се на този обувкохвъргач какво ще му се случи [smilie18] Дупе да му е яко [smilie18]


Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: apollo 
Дата:   15-12-08 22:29

Защо... човекът е герой в очите на 99% от Иракчаните... определено ще внимават какво ще му направят може да сте сигурни [smilie24]


Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: white 
Дата:   15-12-08 22:32

Аполо, ако чуеш нещо повече за този с обувките ела ми се обади[smilie18] [beer]


Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: PuertoVaras 
Дата:   15-12-08 22:34

е нищо няма да му направят американците
те са демократични и са от добрите.
Най-много да го съди иракски съд и ако се наложи да го обеси най-много.


Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: apollo 
Дата:   15-12-08 22:35

[smilie18] Няма да си правят лоша реклама я... баш на изпроводяк маймуната да обиди една национална традиция на Ирак [smilie5]


Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: white 
Дата:   15-12-08 22:36

PuertoVaras [smilie18] Надали ще се стигне дотам, най-вероятно той ще се самоубеси в килията с три куршума в сърцето и един контролен в главата, при опит за бягство [smilie18]


Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: PuertoVaras 
Дата:   15-12-08 22:36

и вече журналистите на пресконференция да влизат като в джамия - боси
[shtrak]


Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: apollo 
Дата:   15-12-08 22:37

Нееееее след това черньо ще има проблеми с Ирак отново нееее... това е гнусна политика ще замажат нещата... виж сикрет сървис ще го отнесат, както и съответните служби в Ирак [smilie8]


Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: equinox 
Дата:   15-12-08 22:39

Голяма работа една обувка. Петролът е по-важен. [smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: white 
Дата:   15-12-08 22:44

Абе все някой ще го отнесе, кат куцо пиле домат, има даже и виц в тая връзка:

Kупили в едно китно българско селце трактор,гордоста на селото,два дена орал трактора селските ниви, гордо карайки го Бай Петър Тракториста. На третия ден обаче Бай Петър нали все подпийнал ходел, катурнал трактора в блатото и докато излезе на сухо,трактора потънал...Събра ли се селяните начело с Кмета да мислят наказание за Бай Петър. Пръв станал най-якия в селото - Крум Ковача,голям здрав българин:
- Аз значи предлага такова, да му е за урок, да го фаним, да го вържем на мегдана и да го опънем всички поред, да го разцепим кат диня, да му скъсаме гъза значи...
Станал Кмета:
- Не става бе Крумчо, то и аз го премислях този вариянт няколко пъти, ама не става, ще вземе да се обиди нещо, да го приеме твърде лично, да се разсърди, да си дигне чукалата от селото...Пък ни е само един Тракториста, не става, други предложения?
Станала Леля Мара Бостанджийката:
- Аз предлагам да го глобим,ама такава глоба да му треснем,свят да му се завий...
- И това не става, ма той няма пари за ракия,каква глоба,ще вземе да си дигне чукалата и после кво,пък ни е само един...
Пак станал Крум Ковача:
- Абе аз викам все пак да му пръснем гъза, да го разпорим, кат хастар да го разпорим, да цъфне кат майска роза отзад...
- Абе Круме стига с тва ебене бе, са обиди, си дигне чукалата, не става, казах ти тракториста е само един,кой ще оре после...
Станал Бай Симо Кръчмаря:
- Аз предлагам да му хвърлим един бой за назидание,ама бой,бой,бой,къвто не е и сънувал,да го разсипем от бой...
- И това не става бе Бай Симо,ний хубаво ще го набийм, ами ако след това си тръгне, после какво, не става и така?
За трети път станал Крум Ковача:
- Аз значи такова, предлагам да опънем тогава Овчаря,ама да му съдерем гъза от ебане,да го отпорим мъжката,да му скъсаме халката значи...
Настъпила гробна тишина, всички недоумяващо гледали ту Крум Ковача, ту Кмета?!?
- А хубава работа бе Круме и що Овчаря той пък какво общо има?
- Абе той няма нищо общо,ама поне овчарите са двама...


Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: black_swans 
Дата:   15-12-08 22:49

да живей международното положение; ура, другари [smilie5] [beer] [beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: asahi 
Дата:   15-12-08 23:18

Май му метна два пътъка.

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: bobihot 
Дата:   15-12-08 23:45

Някои са с 3...

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: Нереален 
Дата:   16-12-08 01:37

Много елементарно го раздаваш. Има доктрини, които са античовешки и антихуманни. Те трябва да бъдат преследвани и изкоренявани. Не може фашизмът да е забранен, а комунистичеката идеология да не бъде.На практика те са едно и също.
Kanonir написа:

> Нереален написа:
>
> >п/п2
> Фашистките и комунистическите доктрини би трябвало да са
> наказуеми и да подлежат на съдебно преследване.
>
>
> ........
>
>
> Чекай сега... хем искаш да ги наказваш и съдиш, хем призоваваш
> да се използват "техните" средства, щото това дето го пишеш
> по-горе са го направили и Ленин, Сталин, Хитлер, Полпот,
> Пиночет, в България около 44-та се случват подобни неща....
> затова и "техните" са в кавички, щото не са само техни...
>
> Та, последно, к'во праим дет са вика - ти ли си се объркал или
> тука повечето сме в заблуда някаква.......
>

>
> Публикацията е редактирана (15-12-08 22:23)

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: Pulsar 
Дата:   16-12-08 02:55

Ей така в едно известно пловдивско заведение (Скорпиото) в 4-5 заранта ям и пия за освестяване след бар с приятели...
ИзведнАШ изкача една горила и оглежда заведението... Седя, седя, па то пълно навсякъде (беше единственото заведение за след пиене по баровете тогаз) и идва на нашата маса и вика:
- Ш, пичове, да вземете да си хапвате по-бръжки, че масата ни трябва...
Па ние се зачудваме и му казваме да си ходи по живо по здраво, а и едното момченце на нашата маса (бивша черна барета)малко го поогледа, па взе да му взима мерките на око, та не беше много далече да стане и да го понабръчка като в реклама на Хайнекен... Успокояваме нашето момче, а горилата настоява да сме си бързали с пилешката супичка, явно нашата маса се оказва най-добра стратегически щото след 2 минути изкочи гусин Петър Стоянов изотзадзе и взе да оглежда що горилата се бави толкоз... Ама нали демокрация, ние си останахме, ядохме и пихме, а гусин Стоянов яде трънци... Че като е бил президент тогаз, да не би да си оставя пилешката супа, я... Да не земе "да се получи малко неловко с партизаните...." (тва цитат от един виц)

А един друг път насмалко не смачках Желю и Желевица, щото на Крумово имаше пак някви летежи и ние, с едни приятели нещо сме се разтичали измежду самолетите... Та изкачам аз на бОргия из една сурия народ и БУХ, право налитам на тея двамцата сладури... Интересното, че тогава нито ме видяха предварително, нито някой ме спря... Та, така да се каже, двама президенти съм видел от една ръка разстояние,че единия даже го блъснах... [smilie5]
Ай наздраве !!!
[beer] [beer] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [beer] [beer] [beer][smilie5] [smilie5]Публикацията е редактирана (16-12-08 03:02)

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Safira 
Дата:   16-12-08 03:00

Автор: Pulsar
Дата: 16-12-08 02:55

Че като е бил президент тогаз, да не би да си оставя пилешката супа, я...


а така![smilie5] [smilie5] [smilie18] [smilie24]


Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: Kanonir 
Дата:   16-12-08 03:34

Нереален написа:

> Много елементарно го раздаваш. Има доктрини, които са античовешки и антихуманни. Те трябва да бъдат преследвани и изкоренявани. Не може фашизмът да е забранен, а комунистичеката идеология да не бъде.На практика те са едно и също.
>
>

аз само ти цитирах бъркочите които си сътворил и които явно са ти в главата - последния ти пост е в същия стил, така че:

1. елементаризма по-добре го потърси в себе си;
2. запознай се по-подробно с различните "доктрини" (разбира се иска четене и мислене - пробвай - не е трудно);
3. ако пак ти дойде на ума да ги класифицираш кои са хуманни и човешки и кои не и как едни и същи средства в един случай са отвратително престъпление, а в друг - хуманен акт заради добруването на човечеството се върни на точка 1


Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: Пърпъла 
Дата:   16-12-08 04:30

Трябва да му се признае на Бушмена че извади голяма реакция. Сигурно има изградени навици. Лаура колко ли го замерва с мокасини кат се върне пиан в рачното.

Не се уплаши като Насракашвили-то [smilie5]


Па и бодигаровете се изложиха и то много. Едно време, при най-великия, най-големия бодигард, такива неща бяха невъзможни:http://sashoblog.net/wp-content/uploads/2007/10/boyko-borisov.jpg
Публикацията е редактирана (16-12-08 04:40)

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: Нереален 
Дата:   16-12-08 09:46

Моето момче, населението навсякъде по света има едно общо свойство - късопаметност. Народните маси помнят не повече от 2 години. Поне за България е така. Неслучайно след Втората световна война, се вземат превантивни мерки, за предпазване на обществата от естествената глупост на своите граждани. Не забравяй, че националсоциалистите на Хитлер поемат властта в Германия след редовни и демократични избори. Какво се случва после на всеки е известно. За да бъдат избегнати подобни рецидиви в ЕС отричането на Холокоста и престъпленията на нацизма въобще се преследват от Закона. Не можеш да се бориш с демократични средства с хора, за които демокрацията не е ценност, а цел за унищожение. Незаконно ли е да проповядваш педофилия, расизъм, етническа и верска нетърпимост и т.н.? Незаконно е! Ще идеш ли в затвора, ако го правиш, ще идеш..поне в нормалния свят. Сега защо не вземеш да ревеш за правата на педофилите, че не могат свободно да изразяват своята същност и желания, а?

Kanonir написа:

> аз само ти цитирах бъркочите които си сътворил и които явно са
> ти в главата - последния ти пост е в същия стил, така че:
>
> 1. елементаризма по-добре го потърси в себе си;
> 2. запознай се по-подробно с различните "доктрини" (разбира се
> иска четене и мислене - пробвай - не е трудно);
> 3. ако пак ти дойде на ума да ги класифицираш кои са хуманни и
> човешки и кои не и как едни и същи средства в един случай са
> отвратително престъпление, а в друг - хуманен акт заради
> добруването на човечеството се върни на точка 1
>


Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: pmartinov 
Дата:   16-12-08 10:27

Цената се вдига ...


Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: Нереален 
Дата:   16-12-08 10:41

Не се съмнявам, че е така. Това е поредното доказателство за това, доколко изкривена е днешната "ценностна система"..


pmartinov написа:

> Цената
> се вдига ...
>

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: PuertoVaras 
Дата:   16-12-08 10:44

"Охранителите притиснаха Зейди към земята и го отведоха. Според очевидци на мястото на инцидента е останала кървава следа. По-късно базираната в Кайро телевизия „Ал Багдадия” публикува изявление, в което призова иракските власти да освободят нейния репортер и "да пощадят живота му". Телевизията апелира към журналистите от целия свят да изразят солидарност и да подкрепят искането за освобождаването на Зейди."


Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: PuertoVaras 
Дата:   16-12-08 10:47

На 20 години е този мъж Зейди.

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: black_swans 
Дата:   16-12-08 10:53

лидерите на прогреса и соцЯлната справедливост не скъпят похвали Чакаме Ким, Раул, Медведя, Шешель, Ахмади, Дауд ал Сауд, Ево и Кево [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: Kanonir 
Дата:   16-12-08 10:59

Нереален - "моето момче" - единствения дето реве тука си ти - може би точно по правилото, че прикритите педофили, фашисти, комунисти и т.н. най силно викат срещу педофили, фашисти, комунисти... [smilie18] [smilie18] [smilie18]

За да не съм голословен [smilie5]:


Автор: Нереален
Дата: 15-12-08 10:24

Обама доста по-добре би си партнирал с тези маймуни...една кръв са все пак.....


Автор: Нереален
Дата: 15-12-08 10:46

......

Барак Хюсеин Обама си прилича на чиста маймуна.
.....

.... та, ако утре някой с твоя бъркоч в главата, но по една или друга причина имал щастието да яхне властта - "борец срещу фашизма и комунизма", реши да проведе чистка според твоите критерии ти самият ще си на също бесило, за което толкова се пениш, че било необходимо, щото горните ти две изказвания са точно по прегърнатата от Хитлер идея за превъзходството на арийската раса - станала един от стълбовете на политиката и режима му - последствеията всички ги знаем..... ма опааа, забравих... ти беше за:Автор: Нереален
Дата: 15-12-08 11:32

......

Фашистките и комунистическите доктрини би трябвало да са наказуеми и да подлежат на съдебно преследване.....

ми връзвай си бесилото и се самонаказвай - със сигурност ще помогне срещу бъркоча в главата ти - това пак според твоите собствени правила и разбиране за прилагането им [smilie18] [smilie18] [smilie18]Публикацията е редактирана (16-12-08 11:00)

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: Нереален 
Дата:   16-12-08 11:09

Аз не рева, аз само давам малките и грозни факти, които съсипват големите ви и хубави теории. Други тук реват и непрестанно хленчат.


Kanonir написа:

> Нереален - "моето момче" - единствения дето реве тука си ти -
> може би точно по правилото, че прикритите педофили, фашисти,
> комунисти и т.н. най силно викат срещу педофили, фашисти,
> комунисти... [smilie18] [smilie18] [smilie18]
>

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: OrLIndraGanOv 
Дата:   16-12-08 18:13


http://img152.imageshack.us/img152/7656/050picskm0.jpg


Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: canonio 
Дата:   16-12-08 18:20

хахаха, почна се с пародиите[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: nodoubt 
Дата:   16-12-08 18:23

[smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: analgina 
Дата:   16-12-08 21:01

Буш реагирал мъжката. Иракският президент не помръдна. Даже неутрализира втората атака.[smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: sunnyshot 
Дата:   17-12-08 01:14

Bush: "I Do A Lot Of Crying In This Job" - Буш казва в интервю " аз плача много на тази служба"
Press Asserts Bush Shoe Thrower Connected To Saddam Party - Пресата твърди че хвърляча на обувки е свързан с партията на Садам

Публикацията е редактирана (17-12-08 01:14)

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: sunnyshot 
Дата:   17-12-08 01:19

Разкарайте, моля ви, от тази страница примитивните и тъпи колажи с маймуните и бананите. Основна причина - излагат този, който ги е качил и се гордее с тях

[thankyou][thankyou][thankyou]Публикацията е редактирана (17-12-08 01:36)

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: sunnyshot 
Дата:   17-12-08 01:31

Дана Перино, Press Secretary на Буш, ударена с микрофон по време на мелето. Снимките са от днес, по време на кратка среща с пресата.

While President Bush nimbly ducked both shoes hurled at him at a press conference in Iraq, not everyone escaped the incident unscathed. Press Secretary Dana Perino was hit with a microphone in the ensuing scuffle. Today, new pictures of her injury from the White House press briefing:
Публикацията е редактирана (17-12-08 01:32)

Отговори на това съобщение
 Re: Буш в Ирак -видео
Автор: sunnyshot 
Дата:   17-12-08 02:06

пародиите тръгват моментално - ново видео:

http://www.youtube.com/watch?v=lV9Bn4F6Pt0


[smilie18] [smilie18] [smilie18]


Отговори на това съобщение
 
Емисии   RSS | Atom
Абонамент   Google

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.