Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви
 • Фото Форум обявява курс по фотография за начинаещи от 04.08.2014

  Курс на Фото Форум по фотография за начинаещи  от 04.08.2014


  Място на провеждане: Фото Форум Студио - София
  Повече подробности и програма ТУК »

   

   

 • Непознатата Турция – фотопленер / 05-11 октомври 2014

  Непознатата Турция – фотопленер / 05-11 октомври 2014


  Встрани от обичайните популярни туристически места и маршрути, Турция предлага на пътешествениците неподправената магичност на древността, съчетана с впечатляващи природни гледки и еклектиката на съвременния живот, който сякаш с машина на времето се е пренесъл сред сградите и статуите, създадени преди векове.

  Каним ви на едно пътуване между миналото и настоящето, което няма да откриете в каталозите на туристическите агенции. Ще се насладим на отличните възможности за пейзажна, архитектурна и „улична“ фотография, на специфичните нрави и интересните храни в региона.

  Програма:


  Гьобекли тепе - Немрут - Диарбекир - Хасанкейф - Мардин - Дара - Урфа

  7 дни/6 нощувки

  Ден 1 - неделя - София-Истанбул-Урфа
  Тръгване с автобус от София в 7 ч. Пристигане в 16:30 ч. Трансфер до Сабиха Гьокчен за полета до Шанлъурфа в 20:30 ч. Нощувка в Урфа.

  Ден 2 – понеделник - Гьобекли тепе - Немрут
  Закуска. Посещение на храмовия комплекс Гьобекли тепе – най-старият храм в света. Предполага се, че откритите в светилището каменни мегалити са на около 12 000 години. Отпътуване за Немрут (4 ч., 200 км). Изкачване на планината Немрут, 3000 м по залез слънце. Там е известният погребален комплекс на Антиох І (69–36 г.пр.Хр.). На върха, от двете страни на билото (изток и запад)  са известните каменни глави на Аполон, Зевс, Херкулес и свещени животни. Гледката отгоре при изгрев и залез е уникална, вижда се и езерото Ататюрк. Нощувка в Кахта или Адъяман.

  Ден 3 – вторник - Диарбекир
  Възможност за изкачване на планината Немрут при изгрев слънце. Отпътуване за Диарбекир (2,30 ч., 140 км).  Разглеждане на забележителностите на града – крепостните стени от черен базалт, укрепения замък с куполна базилика, джамия и дворец от времето на царство Артуклу и др. Нощувка в Диарбекир.

  Ден 4 – сряда - Хасанкейф
  Закуска.Отпътуване за Хасанкейф. (2,30 ч., 140 км). Девет цивилизации са оставили великолепни творения в крайбрежните скали - крепости, дворци, училища, църкви, джамии, некрополи и най-дългия за средновековните разбирания мост над Тигър, дело на Артукиди и Айюбити. Днешната известност на Хасанкейф се дължи за съжаление и на факта, че подлежи на потапяне във водите на един от многото язовири по течението на р. Тигър. Отпътуване за Мардин (1,45 ч., 101 км). Нощувка в Мардин.

  Ден 5 – четвъртък - Мардин
  Закуска. Мардин ще ви грабне незабавно и без остатък. Градът е част от световното наследство на ЮНЕСКО заради уникалните си исторически и архитектурни паметници. Смята се, че на сегашното място на града, се е намирало едно от първите населени места в горна Месопотамия. Археологически разкопки доказват, че в тази местност е имало селища на хора още преди четири хиляди години.Освен множеството джамии, медресета и бани, в Мардин могат да се разгледат христиански църкви, забележителни светски сгради (пощата и на Първото девическо училище, открито в Османската империя), музеи, кервансараи и ханове. Нощувка в Мардин.

  Ден 6 – петък - Дара - Урфа
  Закуска. Разглеждане останките на античния град Дара (на 30 км от Мардин). Отпътуване за Урфа. (3 ч., 191 км). Разглеждане на града. Библията и Коранът твърдят, че тук са родени Авраам (Ибрахим) и пророците Йезекия, Йов и Илия. Пещерата, в която се смята, че е роден пророкът Авраам е превърнала града в едно от най-важните места за поклонничество от Средновековието насам. Нощувка в Урфа.

  Ден 7 – събота - Истанбул - София
  Полет за Истанбул в 7:30 ч. Отпътуване за България в 12:00 ч. Пристигане в 21:00 ч.

  Цена: 690 евро

  Цената включва:
  • транспорт с автобус София-Истанбул
  • самолетни билети Истанбул-Урфа; Урфа-Истанбул;
  • 2 нощувка със закуска в стая с две легла в хотел 3-4* в Шанлъурфа;
  • 1 нощувка със закуска в стая с две легла в хотел 3-4* в Кахта или Адъяман;
  • 2 нощувки със закуска в стая с две легла в хотел 3-4* в Мардин;
  • 1 нощувка със закуска в стая с две легла в хотел 3-4* в Диарбекир;
  транспорт с микробус по маршрута, включен в програмата;
  • медицинска застраховка с покритие 10 000 евро
  водач на групата по време на пътуването;

  Цената не включва:
  • входните такси на посещаваните по програмата обекти;
  • доплащане за единична стая;
  • бакшиши и разходи от личен характер

  - Записване: За да се включите, изпратете своята заявка за участие на e-mail photo@photosynthesis.bg до 15.08.2014г. включително. В полето subject напишете „Plener Turcia”.
  Заявката за участие трябва да съдържа следната информация: трите имена на участниците и телефон за обратна връзка
  Минимален брой участници - 10.
  Всеки изпратил заявка за участие ще получи потвърждение за записване на посочения от него e-mail.

  Плащане:
  След като получите от нас потвърждение, че сте записан за участие, следва да заплатите капаро в размер на 210 евро до 3 работни дни след потвърждението, но не по-късно от 15.08.2014г. Плащане на цялата сума - до 30 септември.

  Организаторите си запазват правото за промяна в програмата или отмяна на пленера при липса на достатъчно желаещи.

   Заглавна фотография: Florenco / CC BY-SA 2.0

 • Фотографска книжка 'На фокус' - Как да правим по-добри снимки
  Вероятно много от вас се питат какъв тип фотоапарат ще е най-добре да изберат, съгласно своите нужди и финансови възможности? Как да работят с него, така че да използват пълния му капацитет и да получат възможно най-качествено изображение? Как да снимат така, че снимките им да въздействат и на околните? Защо понякога снимките изглеждат добре на монитора, а след това на хартия резултатите са незадоволителни?

  Като фотографи и администратори на най-големия български сайт за фотография Фото Форум, ние авторите на тази книжка често се сблъскваме с подобни въпроси. Постарахме се да отговорим на повечето от тях със съвети, примери и мъдри мисли от известни фотографи.

  Надяваме се, че след като прочетете тази книжка, ще се научите не само да владеете по-добре техниката, с която разполагате, но и да давате душа на съвкупността от форми, цветове и светлини, които регистрира електронната матрица или филмът на вашата камера.

  Пожелаваме ви: “На Фокус”!

  Вземете електронна книга от първият сайт за електронни книги и списания Библио.бг


  или поръчайте печатна книга от Simetro books
  (изпратете имейл на products@simetro.com като посочите какво искате да получите. За поръчки над 20 лв куриерската такса се поема от Simetro books.)

   
 • Фотографски конкурс „Manfrotto - Секунда е малко'

  Фотографски конкурс „Manfrotto - Секунда е малко"

  Здравейте, любители на фотографията!


  Каним Ви да участвате в един конкурс на Manfrotto с партньорството на Dynaphos и Фото Форум на тема „Manfrotto - Секунда е малко“

   

  Секунда е малко, за да си представиш повече! С удължаване времето за експозиция, се откриват възможности за създаване на впечатляващи фотографии. Всяка секунда е от значение, когато времето е едновременно инструмент и обект на изследване. Всяка секунда повече, може да произведе различен и дори неочакван резултат.

   

  Грабвайте стативите и дайте време на въображението си! Темата на конкурса предоставя широко поле за изява, особено сега когато лятото е в разгара си. Обекти на вашето внимание, могат да бъдат необятното звездно небе, планинските и морските пейзажи, пулсът на града, емоциите на хората, взаимодействието между предметите и всичко, което е във вашите фантазии.

   

  Всички условия прочетете тук »

 • Офроуд със Звяра в Зверино – фотопленер / 15 – 17 август 2014

  Сезонът на пленерите с ФотоСинтезис продължава с едно доста разтърсващо (и в буквалния смисъл ;-)) предложение за офроуд разходка в района на с. Зверино в живописния Врачански Балкан, където Искър е издълбала невероятното си дефиле.

  Ще превземем красивите околности с високопроходими машини и, разбира се, ще поснимаме на воля.

  Всички желаещи ще имат възможността да преживеят истински емоциите, които изпитва навигаторът по време на преминаване на трайъл трасето край Зверино, което е част от състезателния сезон за веригата трайълни състезания 4x4 Extreme!
  Машината, която ще ни раздруса по тежкото трасе, неслучайно е позната на всички любители на тежкия офроуд с прозвището Звярът!

  Програма:

  Ден 1 (15 август, петък):

  08:00 – потегляне от София
  Настаняване
  Офроуд разходка (ок. 30 км.) и барбекю за обяд на живописната скала над с. Очиндол, в близост до мястото, от което Вазовият „Дядо Йоцо гледа“.
  Вечеря и нощувка в хотел Елит

  Ден 2 (16 август, събота):
  Офроуд разходка (ок. 30 км.) и барбекю за обяд в околностите на с. Зверино
  Вечеря в пъстървовото стопанство в с. Оселна

  Ден 3 (17 август, неделя):
  Тест-драйв на трайъл трасето със Звяра.
  Офроуд разходка с обяд на манастира Седемте престола
  Връщане в София.


  Цена и записване:
  - Цена за участие - 250 лв. / Цена за ранно записване 230 лв. до 11.07.2014
  *цената включва:
  - 2 нощувки
  - 2 обяда – барбекю по маршрута на офроуд разходките
  - 3 офроуд разходки с високопроходими автомобили и опитни водачи (по ок. 30 км. всяка)
  - Тест-драйв на състезателно трайълно трасе със състезателен пилот и автомобил-прототип
  - Тениска на верига трайълни състезания 4х4 Extreme
  - Застраховка

  Цената не включва разходи за транспорт до Зверино и всички останали разходи на място.

  - Записване: За да се включите, изпратете своята заявка за участие на e-mail photo@photosynthesis.bg до 05.08.2014г. включително. В полето subject напишете „Plener ZVERINO”.
  Заявката за участие трябва да съдържа следната информация: трите имена на участниците, телефон за обратна връзка и размер за тениската
  Максимален брой участници - 20.
  ЗАБЕЛЕЖКА: Моля, отбележете дали разполагате със собствен транспорт и дали имате възможност да превозите други участници в пленера до Зверино.
  Всеки изпратил заявка за участие ще получи потвърждение за записване на посочения от него e-mail.

  Плащане:
  След като получите от нас потвърждение, че сте записан за участие, следва да заплатите цената за участие на място във ФотоСинтезис Арт Център на бул. "Васил Левски" 57 в София или по банков път до 3 работни дни след потвърждението, но не по-късно от 08.08.2014г. Ако изберете плащане по банков път, впишете това в заявката за участие, за да Ви изпратим фактура с данни за плащане.

  Организаторите си запазват правото за промяна в програмата.

        
 Теми - forum: Фотография
 
 Избор на компактен цифров фотоапарат до 400 лв
Автор: krasimisa 
Дата:   18-05-11 15:10

Здравейте!
Сигурно ви е омръзнало вече от подобни теми за избор на фотоапарати, но все пак ще се радвам ако някой сподели своето компетентно мнение.
Търся си цифров фотоапарат до 400 лв. максимум.
За сега съм се спряла на тези два модела:

Fujifilm FinePix F80EXR
Canon PowerShot SX130 IS

Интересува ме според вас кой от двата модела е по-добър? Може и вие да предложите някой модел.
Нека да доуточня само какво точно търся- искам възможно най- доброто за тези пари. Да прави хубави снимки (доколкото е възможно въобще за фотоапарат от този клас и за тези пари), да снима бързо, цветовете да са възможно най- реалистични, да е с не по-малко от 10MP и да има оптичен zum не по малко от 10. За предпочитане е да има ръчни настройки,ако реша все пак да експериментирам с него, и да има колкото може по-добра стабилизация на образа за минимално размазване на снимките. Ще снимам всичко с него затова искам да прави хубави снимки във всякакви условия и при различна осветеност включително и вечер.
Размера на фотоапарата не е от значение за мен, не държа непременно да е супер компактен и да се събира в джоба ми. Батерията също е без значение каква ще е, просто искам хубави снимки и бързо да реаргира защото правя много снимки на детето си а там трябва като се улови подходящия момент и бързо да се снима. Много от снимките са ми в движение, по-динамични.
Ако някой може да помогне в избора нека да пише.
Благодаря предварително за съдействието:)Отговори на това съобщение
 Re: Избор на компактен цифров фотоапарат до 400 лв
Автор: J0R0 
Дата:   18-05-11 15:27

Компактен и бърз (че и да прави хубави снимки във всякакви условия)...
Това са несъвместими неща.
Точно компактните апарати са с по-бавен АФ, освен това имаш и допълнително забавяне, защото матрицата трябва да подаде това което виждаш към процесора, той да го обработи, да го подаде като информация към дисплея (или визьора), а в момента на натискане на спусъка, тая информация трябва да се изчисти за да се освободи матрицата за снимане...
На тъмно, малката матрица много повече шуми (или маже, ако са и турили шумоподтискаш софтуер) от голямата.
Ако ставаше така както ти си ги представяш нещата, кой щеше да е луд да си купува апарат с огледало и тежките, обемисти обективи за него.


Отговори на това съобщение
Последни от секция Фотописи: Добави свой Фотопис » Вход
"За БДЖ с любов" от Ангел Ангелов - 10 коментара
"Истанбул" от Vilislav Pankov - 3 коментара
 Re: Избор на компактен цифров фотоапарат до 400 лв
Автор: krasimisa 
Дата:   18-05-11 15:47

Е, на мен ми е пределно ясно че има къде къде по- хубави фотоапарати и въобще не може да правим сравнение между сапунерките и огледално-рефлексните, но все пак ме интересува в посочения от мен клас фотоапарати и до посочената цена кое е най-доброто- като качество на снимките, бързина, цветове, стабилизация и т.н....изброила съм ги по-горе. Все пак аз няма да правя професионални снимки, а любителски.


Отговори на това съобщение
 Re: Избор на компактен цифров фотоапарат до 400 лв
Автор: stzz 
Дата:   18-05-11 16:58

Не виждам смисъл в сапунерките-лично мнение!!![smilie7]http://www.htc.com/uploadedImages/WWW/Product/HTC_Sensation/details.png


Отговори на това съобщение
 Re: Избор на компактен цифров фотоапарат до 400 лв
Автор: baobab007 
Дата:   18-05-11 16:58

В момента във форума се продава един Fuji s9500 само за 280 лева. Машината е страхотна, писано е достатъчно за този модел. Според мен е страхотен модел за първи стъпки към по-сериозни апарати[smile]Публикацията е редактирана (18-05-11 17:03)

Отговори на това съобщение
 Re: Избор на компактен цифров фотоапарат до 400 лв
Автор: vladihg 
Дата:   18-05-11 17:07

...искам хубави снимки и бързо да реаргира защото правя много снимки на детето си а там трябва като се улови подходящия момент и бързо да се снима. Много от снимките са ми в движение, по-динамични...

Няма сапунерка която да отговаря на тези изсквания - иначе за статично снимане и 2та са ОК - на светло Канона е по-добър при по-слаба осветеност Фуджито.[shtrak]

Ей ти нянакво сравнение само че с по-добрия стар Ф70ехр


И Фуджито сравнено с компактния ултразум за 2010 според дпревю

http://www.dkamera.de/testbericht/bildqualitaet.html


П.П. линка явно не може да вмъкне директния сравнителен анализ - просто маркирай Ф70ехр и Самсунг ВБ650[shtrak]Публикацията е редактирана (18-05-11 17:10)

Отговори на това съобщение
 Re: Избор на компактен цифров фотоапарат до 400 лв
Автор: krasimisa 
Дата:   18-05-11 18:00

Предпочитам нов фотоапарат. Ако е втора употреба поне да е супер запазен, без видими следи от ползване. Знам че много искам, но...такива са времената, всеки иска с малко пари да купи нещо по-хубаво. Предпочитам фотоапарат който да не е със сменяеми обективи. Не съм професионален фотограф.
Има ли други мнения по въпроса кой от посочените от мен 2 модела фотоапарати е по-добър и защо?


Отговори на това съобщение
 Re: Избор на компактен цифров фотоапарат до 400 лв
Автор: krasimisa 
Дата:   19-05-11 15:21

Хайде помагайте!!! Никой друг ли няма мнение по въпроса?[smilie25]

Отговори на това съобщение
 Re: Избор на компактен цифров фотоапарат до 400 лв
Автор: vladihg 
Дата:   19-05-11 15:28

Това само че трябва да го ограничиш до 200-400 ИСО макс и да снимаш на ръчните режими предимно, че автоматичните не са ги докарали добре


Отговори на това съобщение
 Re: Избор на компактен цифров фотоапарат до 400 лв
Автор: krasimisa 
Дата:   20-05-11 23:58

А какво ще кажете за Panasonic Lumix TZ7 i TZ8, като алтернативен вариант на първоначално посочените от мен? Кой от четирите е по за предпочитане и би правил по-добри снимки?[smilie11]
Лично аз предпочитам FZ38 но вече идва доста над бюджета ми, за съжаление.[smilie9]


Отговори на това съобщение
 Re: Избор на компактен цифров фотоапарат до 400 лв
Автор: Suggs 
Дата:   21-05-11 08:13

krasimisa, дали снимката ще стане хубава, зависи много повече от уменията на снимащия, отколкото от апарата.
В твоя случай аз бих избрал някой от Canon SX130 / напишете тук URL на снимкатаSX120 / Panasonic TZ7 / TZ8 / TZ10 , след като ги изпробвам обстойно в някой магазин.Публикацията е редактирана (21-05-11 20:03)

Отговори на това съобщение
 Re: Избор на компактен цифров фотоапарат до 400 лв
Автор: krasimisa 
Дата:   21-05-11 09:37

Да, дилема винаги има- кой фотоапарат точно да избера, защото избора винаги е сведен до няколко модела. Въпроса е кой да е наистина и защо да избера единия пред другия? Това исках да знам!!! Едва ли някой е ползвал всички изброени модели че да ми каже кой точно да избера, но може би има някой който евентуално е работил в такъв магазин и има по- широк поглед върху посочените модели, или поне ги е изпробвал. Един човек който разбира от фотоапарти и без да ги е пробвал само като прочете пълните им характеристики и разбира за какво става въпрос и кой наистина би бил най- добрия фотоапарат за тези пари. Вие нали сте се събрали все големи професионалисти в този форум, дайте някое по- компетентно мнение. Аз и да пусна моделите за сравнение в някой сайт, това което пише нищо не ми говори, защото не разбирам от фотоапарати, затова именно съм писала тук, за съвет:)


Отговори на това съобщение
 Re: Избор на компактен цифров фотоапарат до 400 лв
Автор: nsirakov 
Дата:   21-05-11 09:45

KRAQSIMIRA В този ценови диапазон всички са едната стока.. избери го да ти е красив!

Отговори на това съобщение
 Re: Избор на компактен цифров фотоапарат до 400 лв
Автор: krasimisa 
Дата:   21-05-11 16:51

Е де, аз да не си купувам фотоапарат за да ми стои за красота [smilie21]Публикацията е редактирана (21-05-11 17:31)

Отговори на това съобщение
 Re: Избор на компактен цифров фотоапарат до 400 лв
Автор: digitalgab 
Дата:   21-05-11 17:42

Вземи си най достъпния EXR от Fujifilm.

Отговори на това съобщение
 Re: Избор на компактен цифров фотоапарат до 400 лв
Автор: krasimisa 
Дата:   21-05-11 17:45

Защо? Какви са предимствата на Fujito пред Panasonic TZ серията според теб?


Отговори на това съобщение
 Re: Избор на компактен цифров фотоапарат до 400 лв
Автор: digitalgab 
Дата:   21-05-11 17:48

EXR сензорът и хубавите цветове.

Отговори на това съобщение
 Re: Избор на компактен цифров фотоапарат до 400 лв
Автор: krasimisa 
Дата:   21-05-11 18:02

Хм. Вчера в Технополис направих няколко снимки с един Panasonic TZ7 и останах очарована какви снимки прави. Супер бяха и 1:1 с оригинала. Снимах и движещи се хора и въобще не стана размазана снимка, перфектна картинка. За съжаление не си носех в момента мемори картата за да си запазя снимките и да ги разгледам на компа след това. Затова и не експериментирах да снимам с други модели в момента, но този ми хареса (поне на тази светлина в магазина и на авто станаха добри). С Fuji така и не съм снимала още и нямам наблюдения, но тези дни и това смятам да направя:)[cool]Публикацията е редактирана (21-05-11 18:04)

Отговори на това съобщение
 Re: Избор на компактен цифров фотоапарат до 400 лв
Автор: digitalgab 
Дата:   21-05-11 18:31

Panasonic TZ7 e отличен избор за твоите цели. Само дето няма ръчни настройки.
http://prophotos.ru/reviews/14224-panasonic-lumix-dmc-tz7?page=3
Публикацията е редактирана (21-05-11 18:35)

Отговори на това съобщение
 Re: Избор на компактен цифров фотоапарат до 400 лв
Автор: krasimisa 
Дата:   21-05-11 19:23

Ами една продавачка ми каза че TZ серията се отличавала с това че апаратите имали и ръчни настройки. Не пълни де, ами същите като на Fujito от EXR серията. А от този тест на TZ7 доколкото разбирам прави кофти снимки при ISO 1600. Това ще рече при много много малка осветеност, така ли? [smilie11]


Отговори на това съобщение
 Re: Избор на компактен цифров фотоапарат до 400 лв
Автор: digitalgab 
Дата:   21-05-11 20:02

Нормално е снимките на 1600 да не блестят с особени качества и това е така при повечето компактни апаратчета.

Отговори на това съобщение
 Re: Избор на компактен цифров фотоапарат до 400 лв
Автор: bvsmp 
Дата:   21-05-11 20:11

Юни месец излиза новия Olympus SP610 UZ на цена 399 лева. Като характеристики е сравнително добър за цената си ... но мисля че няма ръчни настройки. Най-добре е да го пробваш добре преди да го купиш, който и да е модел щото тук всеки има различен критерий....

http://magazin.photosynthesis.bg/offer/100104007008.htmlПубликацията е редактирана (21-05-11 20:24)

Отговори на това съобщение
 Re: Избор на компактен цифров фотоапарат до 400 лв
Автор: theblame 
Дата:   21-05-11 22:03

малко над 400 е но все пак го погледни.... Nikon CoolPix S8100

http://www.photographyblog.com/reviews/nikon_coolpix_s8100_reviewПубликацията е редактирана (21-05-11 22:04)

Отговори на това съобщение
 Re: Избор на компактен цифров фотоапарат до 400 лв
Автор: krasimisa 
Дата:   21-05-11 22:53

Не виждам нищо кой знае какво интересно в този Nikon. Същите характеристики има като останалите само, че е със 100лв. по-скъп, не си заслужава според мен:)[shtrak]


Отговори на това съобщение
 Re: Избор на компактен цифров фотоапарат до 400 лв
Автор: teoget 
Дата:   21-05-11 23:00

Сигма дп1 от базара!

Отговори на това съобщение
 Re: Избор на компактен цифров фотоапарат до 400 лв
Автор: krasimisa 
Дата:   22-05-11 09:38

Този OLYMPUS SP610 UZ излезе още преди няколко месеца, дори беше един от първоначалните ми избори, но не знам какво стана...някой ме отказа от него. Инъче има хубави характеристики. Само няма никакви ръчни настройки. Има ли някой който го е ползвал да каже нещо повече за фотоапарчето?[smilie11]


Отговори на това съобщение
 Re: Избор на компактен цифров фотоапарат до 400 лв
Автор: krasimisa 
Дата:   22-05-11 16:40

Много добър избор според мен е и PANASONIC LUMIX FZ38 (поне от сапунерките). Малко е по- скъпичък обаче, а и гледам че вече го няма почти никъде в интернет магазините. Само в 1 го намерих но на много по- висока цена от реалната му. Някъде да знаете да го продават на цена под 550лв???


Отговори на това съобщение
 Re: Избор на компактен цифров фотоапарат до 400 лв
Автор: digitalgab 
Дата:   22-05-11 17:12

http://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=426083&t=426083&phorum_uriauth=

Отговори на това съобщение
 Re: Избор на компактен цифров фотоапарат до 400 лв
Автор: krasimisa 
Дата:   22-05-11 17:20

Да видях я тази обява. Мерси все пак.[smile]


Отговори на това съобщение
 
Емисии   RSS | Atom
Абонамент   Google

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »