Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви
  • Фотопленер 'Виапонтика - Вечният път на птиците' Поморие 4-7 май 2017 г.


     

    ТЕМА И ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ:

    Фотопленера ще бъде проведен на територията на град Поморие и град Бургас и ще обхване едни от най-богатите на мигриращи и гнездящи птици в България региони - Поморийско и Атанасовско езеро. Там също се намира и природозащитен център "Пода" и посетителски център "Поморийско езеро", където ще се проведат беседи, фотография и наблюдения на мигриращите и гнездящи птици. Това приключение ще е незабравимо за всеки любител на фотографията на диви животни и по-конкретно птици. Местообитанията предлагат и добри възможности за пейзажна фотография. Решихме събитието да се проведе във време, което да гарантира голямо видово разнообразие и голяма концентрация на птици. Освен това събитието ще съвпадне и с ежегодно провеждащия се панаир на "Гергьов ден" в град Поморие.

    Повече подробности и програма ТУК »

        
 Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Отново лаптоп?
Автор: Iordanov 
Дата:   20-03-17 10:15

Във връзка с последната тема за лаптоп за фото, бяха препоръчани работни станции на DELL и HP. При положение, че се използва сравнително качествен външен монитор за фотообработка, какво ще кажете примерно за този . лаптоп. Като цена е по-евтин от висок клас работна станция втора ръка, предполагам дисплея ще е зле, но хардуерно би трябвало да е доста по-мощен. Как стои въпроса, моля, компютърните спецове да се изкажат.

Отговори на това съобщение
 Re: Отново лаптоп?
Автор: 1swamp2frogs 
Дата:   20-03-17 10:39

Видеокартата е слабичка за игри, но за фотошоп може и да си е адекватна, с ссд и 16 рам е ок.

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна
Емисии   RSS | Atom
Абонамент   Google

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »